Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να αρχίσετε από το μηδέν. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτη την…

ΚΡΙΟΣ: Μην τινάξετε στον αέρα τα σχέδιά σας με την πρώτη δυσκολία που θα αντιμετωπίσετε. Δεν είστε σίγουροι, απλώς νομίζετε ότι μπορείτε να αρχίσετε από το μηδέν. Μην αφήνετε ανεξέλεγκτη την παρορμητική σας διάθεση, γιατί θα σας παρασύρει σε κακοτοπιές.

ΤΑΥΡΟΣ: Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον εργασιακό τομέα και στις καθημερινές δραστηριότητες. Διεκπεραιώστε τις συσσωρευμένες εκκρεμότητές σας με συνέπεια. Οι συνεργάτες σας θα σας βοηθήσουν να ελιχθείτε, παρά τα έκτακτα έξοδα που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι οικονομικές κινήσεις σας απαιτούν σύνεση και προσοχή, καθώς εύκολα μπορείτε να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας. Μην είστε σκληροί με τον εαυτό σας. Δύσκολες διαπραγματεύσεις και διαπληκτισμοί θα διαδεχθούν την αρχική ευφορία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι λάθος να κρίνετε τα πάντα βασιζόμενοι μόνο στον ορθολογισμό και στα απτά αποτελέσματα. Ο εκνευρισμός που έχετε σας οδηγεί σε απογοητεύσεις. Προβείτε σε ευχάριστες συζητήσεις που θα κάνουν να βελτιωθεί το προφίλ σας στον περίγυρό σας.

ΛΕΩΝ: Με την ψυχολογική σας διάθεση να μη βρίσκεται στα καλύτερά της, καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί. Αποφύγετε υπογραφές συμβολαίων ή κλείσιμο συμφωνιών, καθώς οι περισσότερες πληροφορίες που θα πάρετε ενδέχεται να είναι παραπλανητικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντά σας και η δημιουργική φύση σας θα σας προσφέρουν ευκαιρίες για να ξεφύγετε από το άγχος. Φροντίστε να είστε συνεπείς στα ραντεβού σας, γιατί είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να αναβάλετε εκκρεμότητες, ούτε να αφήσετε τα εργασιακά θέματα να μείνουν πίσω, γιατί αφορούν τη γενικότερη κοινωνική άνοδό σας. Σαν κινηματογραφική ταινία θα περάσουν σήμερα από τη σκέψη σας αναμνήσεις από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι πεποιθήσεις σας και ο τρόπος με τον οποίο τις εκφράζετε θα προκαλέσουν ένταση στη συναναστροφή σας με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Παράλληλα, φαίνεται πως θα ασχοληθείτε έντονα σήμερα και με τις υποθέσεις των φίλων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε έως το τέλος του μήνα να συγκρατήσετε τον εγωκεντρισμό και τη ζήλια σας. Οι αναθεωρήσεις σε θέματα καριέρας θα είναι όχι μόνο απαραίτητες, αλλά και αναπόφευκτες. Θα επεκτείνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας κάνοντας καινούργιες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εκφράστε τη γνώμη σας στον επαγγελματικό χώρο έχοντας ως οδηγό τις γνώσεις σας, ώστε να είναι αποδεκτή και να μην παρασυρθείτε εκτός πραγματικότητας. Πρέπει να αλλάξετε οπωσδήποτε τακτική για να μη χρειαστεί να θυσιάσετε πολλά στο μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ρίζα του κακού στον οικονομικό τομέα σας βρίσκεται στην αδράνεια που συχνά δείχνετε, γι’ αυτό πρέπει να βρείτε με ποιον τρόπο θα είστε πιο ενεργητικοί. Πολλά είναι αυτά που θα σας εκφράζουν και ακόμα περισσότερα αυτά που θα σας ικανοποιούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Ορισμένες απόψεις σας δεν θα είναι συμβατές με τις επιλογές των συνεργατών σας και είναι πιθανόν να αποκαλυφθούν κάποια από τα μυστικά σας. Οι προτάσεις που θα σας γίνουν στο άμεσο μέλλον θα είναι πρωτότυπες και ενδιαφέρουσες.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Μείνετε κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα για να νιώσετε όμορφα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που να σας...