Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Σασμός»: Ο Αντώνης λαμβάνει ένα στοιχείο για τον Αντρέα, ενώ ο...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Ο Παύλος...

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 1 Μαρτίου

ΙΧΘΥΕΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα…

ΚΡΙΟΣ: Βρίσκεστε σε σύγχυση, περνάτε μια μεταβατική περίοδο και τίποτα από όσα έχετε πετύχει δεν σας ικανοποιεί. Είναι σίγουρο ότι θα σας απασχολήσουν αξιοκρατικά θέματα στον εργασιακό χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν αναθεωρήσετε μερικές από τις ιδέες σας, τίποτα δεν είναι δυσεπίλυτο. Κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και προβλήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον. Μόνο η προνοητικότητα θα σας σώσει από ένα λάθος που πάτε να διαπράξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να μάθετε να είστε συνετοί στις αποφάσεις σας και να πιο προσεκτικοί τις κοινωνικές και τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας. Ελπίδες που ξέρετε ότι θα σκοντάψουν στο κατεστημένο μην τις αναζωπυρώνετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα έχετε αρκετές τυχερές στιγμές σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αλλά οι αντιξοότητες που θα υπάρχουν θα σκιάζουν την καλή ψυχολογική διάθεσή σας. Τα διλήμματα που έχετε δεν θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξεκαθαρίσετε άμεσα το τοπίο από την παρουσία προβλημάτων που είναι αισθητά στη συναισθηματική σχέση σας για να έρθουν τα καλύτερα. Για να μη μαλώνετε με τους συνεργάτες σας, εξομαλύνετε τις καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μη βιαστείτε να δεχτείτε προτάσεις και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας αν οι όροι δεν είναι ευνοϊκοί, γιατί προέχει να είστε προσεκτικοί στις συναλλαγές και τις συμφωνίες σας. Αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας, μη χαλαρώνετε τις προσπάθειές σας.

ΖΥΓΟΣ: Προστατέψτε την υγεία σας και αξιοποιήστε τις στιγμές τύχης που θα σας δοθούν. Δεχτείτε την πραγματικότητα και μην κολλάτε σε ό,τι είναι οριστικά χαμένο. Μοιραστείτε αρμοδιότητες με τους συνεργάτες σας για να μην πάθετε υπερκόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε ευκαιρίες για να εξελιχθείτε και να προοδεύσετε μέσα σε συνεργασίες που έχουν ζωτική σημασία για εσάς, τώρα, αλλά και στο μέλλον. Κρατήστε τα απαιτούμενα όρια σε μια φιλία που δεν θέλετε να πάρει ερωτική τροπή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ετοιμαστείτε για νέους αγώνες και αναλάβετε νέες ευθύνες. Προσέξτε τις πρωτοβουλίες που θα πάρετε για να μη βάλετε σε κίνδυνο τα επαγγελματικά σχέδια ή τον οικονομικό τομέα. Τα πράγματα στην εργασία σας θα βελτιωθούν αισθητά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατηθείτε μακριά από αντιθέσεις στον εργασιακό χώρο και μην ξοδεύετε χωρίς λόγο τα χρήματά σας. Δεν πρόκειται να γίνει κάποιο θαύμα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Με αγάπη και συνέπεια θα κερδίσετε τις καλύτερες εντυπώσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη σκέφτεστε απερίσκεπτα και βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για τη συναισθηματική σχέση σας ή για τα επαγγελματικά σχέδια που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας. Βρείτε τρόπους για να χαλαρώσετε και να περάσετε ένα όμορφο βράδυ.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να υλοποιήσετε κάποιες από τις προσδοκίες σας θα πρέπει και κάτι να θυσιάσετε. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας. Θα αντιμετωπίσετε σοβαρά προβλήματα, αν ενεργείτε απερίσκεπτα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...