Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 7 Μαρτίου

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήστε κάτι που…

ΚΡΙΟΣ: Για να καταλάβετε τη συμπεριφορά των άλλων, ακούστε τα μηνύματα που σας δίνουν. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, όταν αντιληφθείτε ότι από κάποια άτομα δεν βρίσκετε τη συμπαράσταση που θεωρούσατε ότι έπρεπε να σας παρέχουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καθυστερήσεις σε αυτά που περιμένατε θα σας εκνευρίσουν, γι’ αυτό μην περιμένετε να κινηθείτε την τελευταία στιγμή. Δείξτε προθυμία να διεκπεραιώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και ξεκινήστε, αφού πρώτα προετοιμαστείτε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι αρκετές, γι’ αυτό μπορείτε να κάνετε χρήσιμες γνωριμίες. Για να έχετε επιτυχία και να τραβάτε τα βλέμματα επάνω σας, περιορίστε την έπαρση που σας διακρίνει και μην απαιτείτε την προσοχή των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητα σε αυτά που λέτε και απέναντι σε αυτούς που τα λέτε θα σας βοηθήσει σημαντικά ώστε να μην ανατρέψετε φιλίες χρόνων. Εάν θελήσετε να εκφράσετε κάποια παράπονα που έχετε, προσπαθήστε να γίνουν κατανοητά και να μην τα εκλάβουν οι γύρω σας ως επίθεση.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να υπερβείτε τα όρια που θέτουν, αρκεί να είστε ευρηματικοί. Ξεκινήστε κάτι καινούργιο για να αντικαταστήστε κάτι που χάθηκε. Ακόμα και αν δυσκολευτείτε, στο τέλος θα φτάσετε στον στόχο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διάθεσή σας θα κυμαίνεται σε καλά επίπεδα και η υγεία σας θα είναι καλή, αλλά προσπαθήστε να αποφύγετε οτιδήποτε θα μπορούσε να σας θέσει σε κίνδυνο. Η φυσική σας κατάσταση θα πρέπει να είναι το πρώτο με το οποίο θα ασχοληθείτε.

ΖΥΓΟΣ: Τα οικονομικά σας είναι σε καλή φάση, γι’ αυτό φροντίστε να μην προβείτε σε καινούργια έξοδα. Να είστε διαλλακτικοί με όσους συναναστρέφεστε σε οικονομικό επίπεδο και να μην υποτιμάτε τη δύναμή τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η τύχη θα σας υποδείξει τρόπους και μεθόδους για να ενισχύσετε τα οικονομικά σας, να κλείσετε εκκρεμότητες και να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα. Αξιοποιήστε προς όφελός σας απόψεις στενών συνεργατών με τους οποίους μοιράζεστε κοινά συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με νέα θέματα και μην αναλάβετε άλλες ευθύνες. Πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Μην επιτρέψετε να γίνετε εύκολη λεία αυτών που ποντάρουν στον ευαίσθητο χαρακτήρα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δώστε χρόνο για να εκπληρωθούν οι επιθυμίες σας και να είστε βέβαιοι ότι θα πετύχετε. Προγραμματίστε κάθε σας κίνηση και μην αφήνετε τίποτα για την τελευταία στιγμή. Βρείτε χρόνο για να διασκεδάσετε με φίλους που σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε τα κίνητρά σας και κατατροπώστε τους αντιπάλους σας. Κρατηθείτε μακριά από έξοδα που θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Χάνετε την πραγματική ουσία των πραγμάτων, όταν αφιερώνεστε σε πρακτικά θέματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Συντονιστείτε με τις περιστάσεις για να μην υπάρξουν εντάσεις. Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα για να ξεφύγετε από πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι από τους συνεργάτες σας, γιατί ο βασικός στόχος σας είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....