Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Πρωινός «απολογισμός» του κυρίου «Αλλου Ανθρώπου»

«Δεν σου κάνω τον άγιο, αχ, αμάρτησα...» λέει το...

Ο Γιάννης Πλούταρχος έχει πρεμιέρα στο Anodos αυτή την Πέμπτη 28/3

Ο Γιάννης Πλούταρχος ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Anodos...

Eurojackpot πάρτι σε κατάστημα ΟΠΑΠ στον Βύρωνα με τη Μαρίνα Σάττι

Στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού κινείται το Eurojackpot....

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 9 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμη και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και…

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να βρεθείτε με τον σύντροφό σας, τον οποίο έχετε παραμελήσει. Απομονωθείτε για λίγο, ώστε να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις σε τομείς που θα θέλατε να πάνε γρήγορα.

ΤΑΥΡΟΣ: Παράτολμες ή επιπόλαιες ενέργειες στον επαγγελματικό τομέα οδηγούν σε αλλαγές και αναθεωρήσεις, όμως όλα θέλουν μέτρο, για να υπάρξουν οικονομικά οφέλη. Ξεκαθαρίστε συνεργασίες και αναζητήστε τρόπους για να αποκτήσετε καινούργιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να παίξετε με ανοιχτά χαρτιά στα οικονομικά σας. Η κούρασή σας λόγω αυξημένων υποχρεώσεων θα είναι μεγάλη, οπότε πρέπει να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας κάθε φορά που σας δίνεται η δυνατότητα για ξεκούραση και χαλάρωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη ρισκάρετε για κανέναν λόγο να χαλάσετε το καλό όνομά σας για κάτι προσωρινό. Θα υπάρξουν αναστατώσεις πολλών ειδών, γι’ αυτό οπλιστείτε με υπομονή και βάλτε τάξη στα θέματά σας, ώστε να αποφύγετε μπερδέματα.

ΛΕΩΝ: Αρχίστε να ξεκαθαρίζετε μέσα σας πολλά πράγματα που αφορούν τις σχέσεις σας και ζητήστε το ίδιο και από τους άλλους. Δώστε βοήθεια σε άτομα που θα καταλάβουν τον λόγο που το κάνετε και δεν θα θεωρήσουν ότι ενεργείτε για δικό σας συμφέρον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δουλέψτε εντατικά για να επιβληθείτε στον εργασιακό χώρο και να καταπλήξετε τους συνεργάτες σας. Πολύ σύντομα θα γίνετε στους άλλους απαραίτητοι, όμως μην το πάρετε πάνω σας και αρχίσετε να καυχιέστε, γιατί η έπαρση δεν εκτιμάται από κανέναν.

ΖΥΓΟΣ: Τα περιουσιακά σας είναι ένα ζήτημα που πρέπει να μελετήσετε και να διευθετήσετε. Αξιοποιήστε πληροφορίες που θα πάρετε, για να έχετε μεγαλύτερο κέρδος, αλλά να είστε προσεκτικοί, αν κινηθείτε παρασκηνιακά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάποιες φορές θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας, οπότε μην το βάλετε κάτω με την πρώτη δυσκολία. Σκεφτείτε θετικά και επινοήστε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα οικονομικά σχέδιά σας, ώστε να πείσετε και τους πιο δύσπιστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε καινούργιες προτάσεις και ιδέες, ακόμη και συνεργασίες, και γενικώς κάντε ό,τι χρειάζεται για να είστε πιο ασφαλείς και παραγωγικοί. Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και οι ιδέες φίλων, γι’ αυτό ακούστε τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προσπάθειες που θα καταβάλετε στα οικονομικά θα είναι πραγματικά μεγάλες. Σε οικονομικό επίπεδο περιοριστείτε σε αυτά που έχετε και μην ανοιχτείτε σε πράγματα που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί το εύκολο κέρδος κρύβει και πολλές παγίδες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αναπτύξτε μια περισσότερο ποιοτική δράση και εκσυγχρονιστείτε στον τρόπο της εργασίας σας. Εξοδα θα υπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις, παρόλο που δεν φταίτε εσείς γι’ αυτά, αλλά οι συγκυρίες.

ΙΧΘΥΕΣ: Το πρώτο πράγμα που απαιτείται τις σχέσεις σας είναι η αμεσότητα. Μάθετε να βλέπετε και να διακρίνετε συμπεριφορές, να αντιμετωπίζετε τα γεγονότα με επιχειρήματα και να χρησιμοποιείτε την καρδιά σας μαζί με τη λογική.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...