Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 13 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον…

ΚΡΙΟΣ: Δείτε πιο σοβαρά όλα όσα σας αφορούν και μην τα αφήνετε στην τύχη τους. Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους και να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου.

ΤΑΥΡΟΣ: Αναζητήστε νέα ερεθίσματα που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας. Θα αρχίσετε να περνάτε πιο όμορφα, αν περιορίσετε τα νεύρα σας. Μην προβείτε σε ξεκινήματα, αν ακόμα δεν είστε πολύ καλά προετοιμασμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην ξεχάσετε να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας για να κερδίσετε χρόνο. Προσπαθήστε να μείνετε ανεπηρέαστοι από συναισθηματισμούς και σκέψεις που σας κουράζουν. Φροντίστε να είστε συγκρατημένοι στις αγορές σας, για να μην το μετανιώσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τη λογική να επικρατήσει στα επαγγελματικά και τα οικονομικά θέματα. Μη μοιράζεστε τα σχέδιά σας με όλους, γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν. Για να είστε διπλά κερδισμένοι, πάρτε πρωτοβουλίες και μην κάθεστε άπραγοι.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να προετοιμάσετε τις κινήσεις σας, για να κερδίσετε χρόνο. Φερθείτε με σύνεση και περιορίστε την αισιοδοξία σας, γιατί η υπερβολή βλάπτει. Μιλήστε σε ένα πρόσωπο που σας ελκύει, καθώς τα απωθημένα δεν ξεχνιούνται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν αποδείξει την αγάπη τους. Μετριάζονται σε σημαντικό βαθμό η ανησυχία, το άγχος, η αγωνία και γίνεστε πιο δυναμικοί και ψύχραιμοι, ώστε να βρείτε τις λύσεις σε ό,τι σας προβληματίζει.

ΖΥΓΟΣ: Βγείτε έξω, διασκεδάστε ή οργανώστε μια εκδρομή με φίλους. Βάλτε τέλος σε καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να εκφραστείτε ελεύθερα. Βασιζόμενοι μόνο σε υποσχέσεις, δεν πρόκειται να κάνετε τίποτα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κινητοποιηθείτε για να έχετε μια ευκαιρία να κάνετε κάτι σημαντικό και με διάρκεια. Ανανεώστε την εξωτερική εμφάνισή σας και καταπλήξτε τους γύρω σας. Να είστε προετοιμασμένοι για αλλαγές και απρόοπτα γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν χρειάζεται, κλειστείτε στον εαυτό σας για να σκεφτείτε κάποια πράγματα. Ορισμένες συναντήσεις θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σημαντικά πράγματα. Σκεφτείτε με ηρεμία τι είναι αυτό που θέλετε από τις σχέσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι εκπλήξεις που θα σας γίνουν θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα. Δοκιμάστε να προσεγγίσετε με άλλον τρόπο άτομα που είναι αρνητικά απέναντί σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή δανειστείτε χρήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας, τις οποίες θα μάθετε αργότερα. Εάν είστε εκνευρισμένοι μην πάρετε αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος. Μη φοβάστε να δείξετε καλή διάθεση σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να αποβάλετε το άγχος που νιώθετε για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε. Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και, αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφήστε τα παράπονα κατά μέρος και δραστηριοποιηθείτε. Ισως περάσει λίγος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Σε ώρες μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας. Είστε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 21 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μη φτάσετε στο απροχώρητο, βρείτε υποστηρικτές ανάμεσα σε φίλους...

Ζώδια: Προβλέψεις Κυριακής 20 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Τα απρόοπτα που θα προκύψουν θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββάτου 19 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που να σας...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 18 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε την άτακτη συμπεριφορά σας, αφού σας οδηγεί σε καινούργιες...