Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 15 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Η βελτίωση του οικονομικού τομέα είναι κάτι που επιθυμείτε εδώ και καιρό, αλλά θα σας φέρει περισσότερες ευθύνες και δεσμεύσεις. Για να ασχοληθείτε όπως πρέπει με τον εαυτό σας, τακτοποιήστε τις δουλειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Το ότι έχετε τύχη δεν σημαίνει πως πρέπει να κάθεστε με σταυρωμένα χέρια, γιατί υποτιμάτε τις αδυναμίες σας και υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρετε για οικογενειακά θέματα θα καθυστερήσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι βάσεις που έχετε για τις επαγγελματικές σας προοπτικές είναι αρκετά καλές, οπότε επενδύστε σε χρόνο, ενέργεια και χρήμα. Κάντε τις αγορές σας αφού πρώτα ψάξετε καλά τι είναι αυτό που σας αρέσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διασφαλίστε ό,τι έχετε καταφέρει τόσο καιρό με την αξία σας και με κόπο, γιατί είστε πολύ κοντά στην πραγματοποίηση των στόχων σας. Διαμορφώστε με το δικό σας γούστο τον χώρο όπου περνάτε τις περισσότερες ώρες.

ΛΕΩΝ: Ευνοούνται ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές, οπότε μην κλειστείτε στον εαυτό σας. Με εξυπνάδα και χιούμορ μπορείτε να κατακτήσετε τους πάντες. Διατηρήστε επαφές με πρόσωπα που μπορεί να σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ερωτικά θα είστε πιο γοητευτικοί και έτοιμοι για κατακτήσεις. Μπορεί να προβείτε σε κάποιες επενδύσεις, αλλά καλό θα είναι να γνωρίζετε από πριν τις συνέπειες και τις εναλλακτικές.

ΖΥΓΟΣ: Βάλτε σε τάξη τον ψυχολογικό σας κόσμο και ρυθμίστε τις υποθέσεις σας. Μείνετε συγκεντρωμένοι σε αυτά που χρειάζεται και μην παρασύρεστε συναισθηματικά από εξωτερικές επιρροές. Να είστε προσεκτικοί για να μην παρεξηγηθείτε με φιλικά σας πρόσωπα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε κάποιους συμβιβασμούς σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, καθώς είναι δύο τομείς που σας αφορούν πολύ, αλλά δεν μπορούν πάντα να καλύπτουν τις ανάγκες σας. Επειδή θα περάσετε καλύτερα στο σπίτι, αποφύγετε να βγείτε έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας σε άσκοπες ενέργειες. Δείτε πιο καλοπροαίρετα τα πράγματα, γιατί έχετε ακόμα να κάνετε πολλά, και άλλα τόσα για να διαφωνήσετε. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρχει αρκετή εύνοια στις σχέσεις σας, ώστε να ανοίξετε καινούργιους δρόμους στον εργασιακό τομέα και να κλείσετε υποθέσεις που εκκρεμούν. Προσπαθήστε να καλύψετε τα λάθη και τις παραλείψεις που κάνατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το θάρρος θα σας βοηθήσει να κάνετε αρκετές καινοτομίες που θα ξεκαθαρίσουν πολλές μπερδεμένες καταστάσεις στη ζωή σας και θα σας οδηγήσουν στην ικανοποίηση και την πρόοδο.

ΙΧΘΥΣ: Στον συγχρονισμό είναι αλήθεια ότι χάνετε, αλλά έχετε καλές προοπτικές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Συντονιστείτε για να μην ενεργείτε πρόωρα ή αργά. Προβλήματα του οικογενειακού περιβάλλοντος θα σας χαλάσουν τη διάθεση.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...