Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 24-25 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό κύκλο σας και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να…

ΚΡΙΟΣ: Ο διάλογος και η υπομονή θα βοηθήσουν σημαντικά σε κάθε σχέση σας. Να είστε αντικειμενικοί αν θέλετε να αποφύγετε λάθη. Ξεκινήστε την ενασχόληση με δραστηριότητες που απαιτούν ενέργεια και δύναμη. Αλλαγές που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους θα σας ρίξουν ψυχολογικά και θα καταναλώσουν την ενέργειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε στο νέο περιβάλλον και στις ανάγκες του, και θα αρχίσετε να νιώθετε μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια. Πιστέψτε περισσότερο στον εαυτό σας, γιατί, όσο και αν δεν θέλετε να το παραδεχθείτε, εσείς είστε υπεύθυνοι για τη μοίρα σας. Διορθώστε τα κακώς κείμενα όπου υπάρχουν, κρατήστε τον αυθορμητισμό σας και αυξήστε την υπομονή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τακτοποιήστε παλιά χρέη, ώστε να μη σας βαραίνουν αργότερα που μπορεί να έχετε μια μικρή δυσκολία στο να καλύψετε πλήρως τις ανάγκες σας. Οι επαγγελματικές σχέσεις βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσείς εξακολουθείτε να συντηρείτε ένα αίσθημα δυσπιστίας που έχει προκύψει από κοντινά σας πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αξιοποιήστε τις καλές προθέσεις και την αγάπη που σας προσφέρουν τα αγαπημένα σας πρόσωπα, για να εντοπίσετε κακές συνήθειες που σας οδηγούν συνεχώς σε λάθη. Αρχίστε να βλέπετε πιο καθαρά αυτά που θέλετε από τις σχέσεις σας, αυτά που μπορείτε να κατακτήσετε και αυτά που πρέπει να ξεχάσετε.

ΛΕΩΝ: Η συναισθηματική ανασφάλειά σας θα αποκαλυφθεί από τη μόνιμη ερωτική επιβεβαίωση που αναζητάτε, κάτι που πολλές φορές είναι και το μείον στις σχέσεις σας. Η αποκλειστικότητα που θέλετε θα κουράσει και εσάς, ενώ δεν αποκλείεται να σας προκαλέσει επιπλέον προβλήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε παράνομες σχέσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή κινούνται στο επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί ίσως ακουστούν διάφορα που δεν θα σας αρέσουν. Χρειάζεται να δείξετε λίγη προσοχή στον τρόπο που θα επικοινωνείτε, για να είστε σίγουροι ότι στέλνετε σωστά μηνύματα στον σωστό άνθρωπο.

ΖΥΓΟΣ: Δεν αποκλείεται να βρείτε κάτι ενδιαφέρον στον κοινωνικό κύκλο σας και να θελήσετε να το κυνηγήσετε μέχρι να το κατακτήσετε. Οι δεσμευμένοι θα έχετε τη δυνατότητα να ανανεώσετε τη σχέση σας και να την κάνετε πιο ερωτική. Βάλτε ως προτεραιότητα τον σύντροφό και μην τον παραμελείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ενας απολογισμός των δικών σας λόγων και πεπραγμένων θα σας κάνει καλό και θα αποδειχθεί καθοριστικός για να προχωρήσετε παρακάτω και να βάλετε νέες βάσεις στις σχέσεις σας, χωρίς να επαναλάβετε λάθη που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν. Ο κύκλος των γνωριμιών σας θα εμπλουτιστεί με νέα πρόσωπα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι πλανητικές όψεις θα σας βοηθήσουν για άλλη μία φορά να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος, ώστε στην πορεία να έχετε την υποστήριξή τους, είτε αυτή είναι υλική είτε ηθική. Βάλτε στη ζωή σας τη γυμναστική, χωρίς να κάνετε υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα έχετε την ενέργεια που χρειάζεται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις σας και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε αναλάβει. Να είστε πιο προσεκτικοί στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα οικονομικά σας θέματα ή ό,τι έχει σχέση με την περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι κάπως μπερδεμένα, αφού οι παρούσες καταστάσεις θα αναστατώσουν τη ροή της σκέψης σας, καθιστώντας σας ανίκανους να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Η δύσκολη επικοινωνία θα περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα πράγματα στη σχέση με τον σύντροφό σας και θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη εγωισμούς.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε τις εξόδους που θέλετε, γνωρίστε νέους ανθρώπους, αφεθείτε στη διασκέδαση, αλλά μην προκαλέσετε το πρόσωπο που θα τραβήξει την προσοχή σας με λέξεις που δεν σας αντιπροσωπεύουν ως άτομο, όπως «ανεξαρτησία», ή εκφράσεις του τύπου «θέλω να περνάω καλά».

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...