Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 26 Μαρτίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να…

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας. Συμπαρασταθείτε σε ένα δικό σας πρόσωπο που σας έχει ανάγκη, πριν το ζητήσει.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσέξτε τι αποφάσεις θα πάρετε, γιατί θα είναι δύσκολο να επανορθώσετε αν το μετανιώσετε. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας, καθώς ο δρόμος που θέλετε να ακολουθήσετε μπορεί να είναι ξεκάθαρος, αλλά έχει και τα εμπόδιά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο αρνητισμός που υιοθετείτε τον τελευταίο καιρό ρίχνει τη ζωντάνια και το κέφι του συντρόφου σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και θα καταστρέψετε ό,τι χτίζατε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην αφήσετε την ευκαιρία για νέες γνωριμίες να πάει χαμένη. Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που κρύβετε μέσα σας.

ΛΕΩΝ: Δεν χρειάζεται να κολλάτε σε λεπτομέρειες που σας δυσκολεύουν τη ζωή. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσπαθήστε να είστε πιο συνεργάσιμοι στον εργασιακό χώρο σας. Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό χώρο σας και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας.

ΖΥΓΟΣ: Οργανώστε σωστά τον χρόνο σας, ώστε επαρκέσει για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες για να φτάσετε πιο άνετα στους στόχους σας. Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε ίσως δεν θα σας αρέσουν και τόσο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ρωτήστε τους συνεργάτες σας τις απόψεις τους για κάποια θέματα και τολμήστε να πείτε τις δικές σας. Ψάξτε το λίγο παραπάνω για να βρείτε τι κρύβεται πίσω απ’ τη συμπεριφορά κάποιων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συζητήστε από κοινού με τους δικούς σας ανθρώπους αυτά που σας απασχολούν. Μην ανησυχείτε καθώς, παρά τις δυσκολίες, θα προκύψουν αρκετά καλά και ο οικονομικός σας τομέας θα είναι ένας από τους παραλήπτες των καλών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε να μην πέσετε σε παγίδες, καθώς είναι πιθανές οι παραπλανήσεις σε οικονομικά θέματα. Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν, με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ισορροπία που θα υπάρξει στη ζωή σας δεν θα είναι τυχαία, αφού δουλέψατε αρκετά για να το πετύχετε. Αξιοποιήστε σωστά τις επιλογές σας, ώστε να διαπιστώσετε αν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτές.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί. Βάζοντας μπροστά τη λογική, θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια, ακόμα και να βρείτε λύσεις γι’ αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...