Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η «μαύρη αγορά» δοτών σπέρματος

Τη «μαύρη αγορά» των σούπερ δοτών σπέρματος στις ΗΠΑ...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος για τον χωρισμό του: «Είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος παραβρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου...

Νόνη Δούνια: Η σχέση με τον σύζυγό της, η δύσκολη εφηβεία του...

Η Νόνη Δούνια παραβρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «The...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 27 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Κάτι θα…

ΚΡΙΟΣ: Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα. Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκορπίζετε τις σκέψεις σας σε ανούσια θέματα. Θα πετύχετε πολύ περισσότερα αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να αποκολληθούν από τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα υπάρχει έντονος ανταγωνισμός στον εργασιακό σας χώρο και γι’ αυτό θα πρέπει να φροντίσετε να είστε πλήρως ενημερωμένοι για τα τρέχοντα θέματα, ώστε να μην μπορέσει κανείς να σας κουνήσει από τη θέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα ή οικογενειακά, που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν.

ΛΕΩΝ: Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα εκφραστείτε απέναντί τους, ακόμα και αν εκείνοι φερθούν εγωιστικά σε εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε πώς θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό τομέα.

ΖΥΓΟΣ: Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή θα μπορέσετε να αναδείξετε την ομορφιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στιλ σας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να πέσει κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Ακόμα και αν δεν σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε «τέλεια σχέση» και θα φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...