Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 28 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε ανάλογα με την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε

ΚΡΙΟΣ: Αναρωτηθείτε ποιες είναι οι βαθύτερες ανάγκες σας, για να τις ικανοποιήσετε. Οσο δύσκολο και αν σας είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποιους. Ακόμα και αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε σε ρήξη μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν δεν συμφωνείτε με τις κινήσεις των συνεργατών σας, φροντίστε να τους το πείτε με διακριτικότητα. Οσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.
Συνδυάστε τη σκέψη με την πράξη και τα αποτελέσματα θα είναι άκρως ικανοποιητικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το ένστικτο θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές. Αν κινηθείτε γρήγορα, δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε ανάλογα με την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος.

ΛΕΩΝ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην κάνετε στους άλλους ό,τι δεν σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μη φοβηθείτε να προχωρήσετε σε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα. Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα.

ΖΥΓΟΣ: Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες. Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα μηνύματα που θα πάρετε από τον εργασιακό χώρο θα εξελιχθούν σε ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις. Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το συναίσθημα θα υπερισχύει της λογικής στις τελικές αποφάσεις σας. Πριν αρχίσετε την επίθεση, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας. Αφιερώστε χρόνο στην προσωπική σας ζωή για να σας αποφέρει ό,τι επιθυμείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή η συμπεριφορά σας θα ενοχλεί, μη δώσετε λαβές για σχόλια. Επισκεφτείτε συγγενικά πρόσωπα και μην αμελείτε τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Για να πετύχετε τους δύσκολους στόχους που έχετε βάλει, χρειάζεται οργάνωση και μεθοδικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Με υπομονή και επιμονή, μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα. Προτιμήστε να μην αναλωθείτε με συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε τη για αργότερα.

ΙΧΘΥΣ: Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Προσπαθήστε με διάφορους καινούργιους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας. Εάν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...