Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Πού πέτυχε η «Espresso» τον Μέμο Μπεγνή και τον Χρήστο Βασιλόπουλο

Τι κοινό έχουν ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Μέμος...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από...

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Δωροθέα αποκαλύπτει το παρελθόν της στον Μάρκο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 30 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σάς στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο…

ΚΡΙΟΣ: Δεν υπάρχει λόγος να σας πιάνει πανικός, επειδή ίσως χρειαστεί να συζητήσετε ξανά τους όρους μιας συνεργασίας που δεν έχει προχωρήσει όπως θα θέλατε. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν για να κερδίσετε το χαμένο έδαφος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καινούργιες ευθύνες που έχετε αναλάβει θα σας δώσουν το περιθώριο να ανεβάσετε τις μετοχές σας σε κοινωνικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αποφύγετε σημαντικές συμφωνίες, γιατί είναι πιθανόν να σας ρίξουν οικονομικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το να θέλετε να διεκδικήσετε αυτά που δικαιωματικά σάς ανήκουν δεν είναι κακό, αρκεί να το επιχειρήσετε σε σωστό χρόνο και τόπο. Κρατήστε κοντά σας αυτούς που σας νοιάζονται, και όχι αυτούς που αδιαφορούν για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φιλική προσέγγιση προς συνεργάτες και οικογενειακά πρόσωπα θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε καλύτερες βάσεις σε όλα όσα επιθυμείτε. Κανονίστε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μια εκδρομή που θα σας αναζωογονήσει.

ΛΕΩΝ: Θέστε εκ νέου τις προτεραιότητές σας και δώστε μεγαλύτερη σημασία σε αυτές. Χρειάζεται να επιστρέψετε στους παλιούς ρυθμούς σας, αφήνοντας για λίγο πίσω σας διασκεδάσεις. Θα κερδίσετε πολλά περισσότερα, αν επεκτείνετε τις δημόσιες σχέσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αναβάλετε να ρυθμίσετε σημαντικές υποθέσεις και προετοιμαστείτε για να υλοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας, καθώς στη συνέχεια θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσαρμοστείτε στις νέες συνθήκες, ακόμα και αν επιβλήθηκαν άθελά σας.

ΖΥΓΟΣ: Για να μη νιώθετε αδικημένοι, πρέπει να αποδεχτείτε κάποιες αλήθειες. Μόνο έτσι θα εξασφαλίσετε επιτυχία και ηθική ικανοποίηση. Κινηθείτε σωστά, χωρίς να αγνοείτε την τύχη σας, και οι οικονομικές δυσκολίες θα αντιμετωπιστούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε να είστε κτητικοί και απόλυτοι, καθώς οι σχέσεις σας σε εργασιακό και προσωπικό τομέα διέρχονται περίοδο ανακατατάξεων και επαναπροσδιορισμών. Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χαλαρώστε λίγο, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις και η υπερβολική σας ανησυχία για όλα δεν ταλαιπωρούν μόνο εσάς, αλλά και όσους βρίσκονται κοντά σας. Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πολεμήστε με θάρρος ό,τι σάς στενοχωρεί και σας πιέζει ψυχολογικά για να κάνετε την καθημερινότητά σας πιο όμορφη και πιο ευχάριστη. Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε με σύνεση και αυστηρότητα τα οικονομικά σας, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους που έχετε θέσει, περιορίζοντας υπαρξιακά προβλήματα. Ο,τι και αν γίνει μη χάσετε την ψυχραιμία σας, γιατί θα σας βγάλει από κακοτοπιές.

ΙΧΘΥΕΣ: Απαλλαγείτε από τον εγωισμό σας και αφήστε χώρο στους άλλους. Το να έχετε καλή ζωή δεν σημαίνει ότι πρέπει να πατήσετε επί πτωμάτων ή απαραίτητα να κάνετε μεγάλα πράγματα. Βρείτε μια μέση λύση για να σταματήσουν οι διαφωνίες με το στενό σας περιβάλλον.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Σοφία Αργυροπούλου: Στα… χέρια της η μοίρα του Νότη

Ανήκει στους στιχουργούς που έχουν γράψει πολλές επιτυχίες. Και...

Η εισαγγελέας της Τοπαλούδη κατά του «Dr Covid» για τον θάνατο της μητέρας της

Κρατάει χρόνια αυτό το χάλι στο Νοσοκομείο «Αττικόν»! Μετά...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Αρης Σοϊλέδης: Στα πράσα με γοητευτική γυναίκα λίγο έπειτα από τον χωρισμό του

Τελικά ο Αρης Σοϊλέδης δεν μας «κάνει τον άγιο»,...

Ο έρωτας της Mel B με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια

Στον μεγάλο έρωτά της με ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτρια αναφέρθηκε...