Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι…

ΚΡΙΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη λάβετε ως ιδιαίτερα δελεαστική. Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε στην πορεία. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις σημαντικές, για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό στόχο.

ΛΕΩΝ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές. Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας σπρώξουν σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν και άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν. Θα εξασφαλίσετε την υποστήριξη οικογενειακών και φιλικών σας προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου.

ΖΥΓΟΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν, έστω και ψυχολογικά. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο. Στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μια και ο σύντροφός σας θα λατρέψει τη γλυκιά συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε. Εχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούραση σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη ενέργειά σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Εχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά συμφέροντά σας και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό χώρο. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ