Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 31 Μαρτίου – 1 Απριλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι…

ΚΡΙΟΣ: Λύστε εκκρεμότητες ή να αποκαταστήσετε ζημιές του τελευταίου διαστήματος. Προωθήστε κάποια σημαντική προσωπική ή επαγγελματική σας σχέση, φροντίζοντας να κρατάτε μια επιφύλαξη σε υποσχέσεις που θα σας δοθούν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προκλήσεις που θα δεχτείτε θα είναι μεγάλες και ίσως μια προσέγγιση που θα σας γίνει από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να τη λάβετε ως ιδιαίτερα δελεαστική. Η επιτυχημένη αντιμετώπιση θα ανοίξει νέους δρόμους στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάντε μια αποτίμηση των πεπραγμένων και επαναπροσδιορίστε το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθείτε στην πορεία. Χρηματοοικονομικά θέματα θα είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καινούργιες σχέσεις διαφαίνονται στο προσκήνιο, αλλά και αρκετές διαπραγματεύσεις στις συνεργασίες σας. Γεφυρώστε ρήγματα που έχουν δημιουργηθεί σε σχέσεις σημαντικές, για να προχωρήσετε και να φτάσετε σε έναν πολύ σημαντικό στόχο.

ΛΕΩΝ: Ο συναισθηματικός τομέας θα σας χαρίσει πολύ ευχάριστες στιγμές. Η βοήθεια και η υποστήριξη που θα έχετε από το φιλικό περιβάλλον θα σας αναπτερώσουν το ηθικό και θα σας σπρώξουν σε δυναμικές κινήσεις που θα σας φέρουν πιο κοντά στην επιτυχία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε προσεκτικοί γιατί θα υπάρξουν και άτομα που θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν ή να σας χρησιμοποιήσουν. Θα εξασφαλίσετε την υποστήριξη οικογενειακών και φιλικών σας προσώπων σε αυτά που έχετε κατά νου.

ΖΥΓΟΣ: Ελέγξτε καλύτερα τον παρορμητισμό σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις που μπορούν να σας ζημιώσουν, έστω και ψυχολογικά. Αφήστε για λίγο στην άκρη το συναίσθημα που σας αποδιοργανώνει και ενεργήστε πιο πειθαρχημένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η κοινωνική ζωή θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε από τις εντάσεις και τις πιέσεις που δέχεστε στον επαγγελματικό χώρο. Στον συναισθηματικό τομέα τα πράγματα θα είναι καλύτερα, μια και ο σύντροφός σας θα λατρέψει τη γλυκιά συμπεριφορά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το ήθος που θα επιδείξετε είναι το σημαντικότερο για να καλλιεργήσετε κλίμα εμπιστοσύνης με αυτούς που συναλλάσσεστε. Εχετε τη δυνατότητα να εκσυγχρονίσετε τις επαγγελματικές δραστηριότητές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η κούραση σίγουρα έχει φανεί στον οργανισμό σας, γι’ αυτό πρέπει άμεσα να ανακτήσετε τη χαμένη ενέργειά σας και να βρείτε τις ισορροπίες σας. Προνοήστε για κάποιες ευαισθησίες που θα αρχίσουν να βγαίνουν στην επιφάνεια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάψτε να διαχειρίζεστε τα επαγγελματικά σας σκεπτόμενοι μόνο το παρόν και αρχίστε να μεριμνάτε για το μέλλον. Αυτό που απαιτείται είναι συνέπεια στη διαχείριση χρημάτων. Εχετε τη δυνατότητα να καλυτερέψετε και να αυξήσετε την οικονομική σας κατάσταση.

ΙΧΘΥΕΣ: Προωθήστε έξυπνα τα επαγγελματικά συμφέροντά σας και κάντε μια προσπάθεια να γίνετε πιο αποδεκτοί στον εργασιακό χώρο. Σίγουρα είστε καθ’ όλα έτοιμοι να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και να ανοίξετε πολλές πόρτες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...