Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 2 Απριλίου

ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία…

ΚΡΙΟΣ: Δοκιμάστε μια φορά να λύσετε τα προβλήματα που έχετε με βάση το συναίσθημα, αφού δεν μπορείτε να τα λύσετε με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής. Μη διστάσετε να κάνετε τις αλλαγές που είναι του γούστου σας στον προσωπικό σας χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να βρείτε διεξόδους στα επαγγελματικά σχέδιά σας πρέπει να κινηθείτε έξυπνα. Φροντίστε να έχετε διασυνδέσεις που θα κάνουν τη ζωή σας πιο όμορφη. Η επικοινωνία σας με άτομα του αντίθετου φύλου δεν φαίνεται να συναντά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Συζητήστε τα πάντα με τους συνεργάτες σας παραμερίζοντας τυχόν προκαταλήψεις, καθώς οι συνεργασίες σας μπορούν να αποδώσουν μόνο αν είναι ισότιμες. Κάντε μια νέα αρχή ξεπερνώντας δυσάρεστες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσεγγίστε τους άλλους με κατανόηση, γιατί στα ζητήματα που σας απασχολούν κρίσιμο σημείο θα αποτελέσουν οι πεποιθήσεις και τα πιστεύω του καθενός. Να είστε προσεκτικοί στο παρασκήνιο, γιατί πολλά μπορούν να γίνουν πίσω από την πλάτη σας.

ΛΕΩΝ: Προγραμματίστε με προσοχή τα επιμέρους βήματά σας, γιατί οι οικονομικές και οι επαγγελματικές βάσεις που θέλετε να βάλετε απαιτούν υπομονή και επιμονή. Μόνο κάνοντας σημαντικές αλλαγές θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να εντοπίσετε τα σημεία της σύμπνοιας ή της εχθρότητας εκ μέρους των ατόμων που συναναστρέφεστε καλό είναι να ξεχωρίζετε το τυχαίο από το επιτηδευμένο. Θα είστε γεμάτοι ενέργεια για να κάνετε καινούργια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ: Πρωτεύει να ανακαλύψετε και να καλλιεργήσετε τα ταλέντα που διαθέτετε, αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον. Δεν χρειάζεται να καταπιέζεστε από μια ιστορία που έχει αποδειχθεί πως δεν σας ταιριάζει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα βρείτε μεγάλη στήριξη στο φιλικό και οικογενειακό περιβάλλον σας. Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, μια και ορισμένα προβλήματα θα εμφανιστούν συσσωρευμένα. Μην ανακατευτείτε σε διαφωνίες που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα θετικά στοιχεία και αποφύγετε τις κακοτοπιές. Θα πλημμυρίσετε από νέες ιδέες, αλλά αν δεν περιορίσετε την ένταση του περιβάλλοντος, θα μπερδευτείτε. Κρατήστε κάποιες αποστάσεις από άτομα που δεν τα εμπιστεύεστε απόλυτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε διαλλακτικοί με συνεργάτες και φιλικά πρόσωπα. Σημαντικές εξελίξεις έρχονται στο προσκήνιο που θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από πιεστικά προβλήματα. Μην κάνετε το λάθος να επιστρέψετε σε φιλίες που δεν το αξίζουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πάρετε τώρα τελικές αποφάσεις. Να είστε προσεκτικοί και διερευνητικοί στα θέματα που σας απασχολούν, γιατί ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός. Ακολουθήστε ένα πρόγραμμα πιο υγιεινό πριν αρχίσει ο οργανισμός σας να χτυπάει καμπανάκια.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα έχετε ευκαιρίες να αποδείξετε τη δημιουργικότητά σας, αλλά το περιβάλλον σας θα εκφράσει ενδοιασμούς και θα κληθείτε να αποδείξετε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Εάν είστε στο ψάξιμο για μια αγορά, μάλλον σήμερα θα βρείτε αυτό που θέλετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...