Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 3 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Ισως…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τους γύρω σας, ώστε να μην επεμβαίνουν και επηρεάζουν αρνητικά στα επαγγελματικά σας σχέδια, τώρα που είναι η στιγμή για αλλαγές στη ζωή σας. Προσέξτε τις παρορμητικές αντιδράσεις, γιατί θα δυσκολευτείτε να έχετε τον έλεγχο.

ΤΑΥΡΟΣ: Αρχίστε να κινείστε πιο άνετα και μη μένετε προσκολλημένοι στις λεπτομέρειες. Μπορείτε να πετύχετε πολλά με την εξυπνάδα και τη διπλωματία σας. Να μετανιώνετε για ό,τι δεν έχετε κάνει και όχι για ό,τι δεν μπορείτε πια να αλλάξετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήστε σε ό,τι πιστεύετε ότι μπορείτε να καταφέρετε, έστω κι αν κάποιες από τις φιλοδοξίες σας δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθούν άμεσα. Αντί να κρατάτε μέσα σας τα προβλήματα και να πνίγεστε, συζητήστε τα με τους δικούς σας ανθρώπους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η σωστή επικοινωνία με το περιβάλλον θα σας βοηθήσει να μην κάνετε άσκοπες ή ανούσιες κινήσεις. Εξετάστε τις αδυναμίες σας για να μη σας δημιουργήσουν εμπόδια. Η μέρα είναι αρκετά καλή για να πάτε εκδρομή με φίλους ή ακόμα και μόνοι σας.

ΛΕΩΝ: Τώρα που αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα της δημιουργικότητάς σας φροντίστε οι συνεργάτες σας να είναι παρόντες στην παρουσίαση των σχεδίων σας. Αν διαπιστώσετε πως κάποιοι διαφωνούν μαζί σας, αφήστε τους χρόνο για να σκεφτούν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε μπερδεμένοι με τα οικονομικά σας και ο λόγος είναι η πίεση που αισθάνεστε. Αρχίστε να βλέπετε τη ζωή πιο απλά, ώστε να αποφύγετε προστριβές με τους γύρω σας. Εστω και την τελευταία στιγμή η τύχη θα σας χαμογελά και θα σας σώζει.

ΖΥΓΟΣ: Παρότι επαγγελματικά τα πηγαίνετε πολύ καλά, το τελευταίο διάστημα αγνοείτε τις προσωπικές σχέσεις σας, με αποτέλεσμα να περνάτε δύσκολες στιγμές. Ομως, ακόμα και με εκείνους που είναι αρνητικοί μαζί σας μπορείτε να κάνετε θαύματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιβάλλεται να προβληθείτε σωστά τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό χώρο, υπολογίζοντας πρώτα τις αντοχές σας. Ισως τελευταία έχετε γίνει σκληροί, επειδή έχετε κουραστεί από διάφορα πρόσωπα και καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είστε θετικά άτομα, αλλά χρειάζεται να δείχνετε προσοχή όταν παίρνετε αποφάσεις, λόγω της υπεραισιοδοξίας σας, γιατί δεν είστε έτοιμοι να αλλάξετε πορεία. Για να δείξετε τον ενδιαφέρον σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα αφιερώστε τους τη μέρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Επειδή θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να αποφύγετε τις ανακατατάξεις στη ζωή σας, μιλήστε για να μετριάσετε τις δυσκολίες. Υπάρχουν άτομα που σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας και ξεχνάτε τις υποχρεώσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα που σας απασχολούν, καθώς οι φόβοι που θα εμφανιστούν αν τα αφήσετε ανεξέλεγκτα θα είναι καταστροφικοί. Αν επεμβαίνετε στις υποθέσεις άλλων, αντί να βοηθήσετε μάλλον θα βρείτε τον μπελά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε υπερβολικοί στις αντιδράσεις σας αλλά και στην έκφραση των συναισθημάτων σας, κάτι που θα σας οδηγήσει σε νέους δρόμους ή σε χαοτικές σχέσεις. Ισως εκπλαγείτε από την τροπή που θα πάρουν τα πράγματα στη ζωή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...