Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 4 Απριλίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να…

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα είναι τόσο εύκολη η συνέχιση της προσπάθειάς σας για αποκατάσταση της σταθερότητας, αφού οι αλλαγές στον οικογενειακό χώρο θα συνεχίζονται. Μην αφήσετε κακόβουλα άτομα να σας παρασύρουν σε δημόσιες αντιπαραθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει πιο απρόβλεπτους στις προσωπικές σας σχέσεις, όμως, προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε όταν οι άλλοι θυμώνουν μαζί σας. Κρατήστε τα προσχήματα για να μη μαθευτούν οι κινήσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Εάν ο οικονομικός σας τομέας περνάει κρίση, είναι γιατί αδυνατείτε να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας και να αντιδράσετε όταν πρέπει. Πολύ σημαντική μέρα για να προβάλλετε και να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν ορισμένες επιπτώσεις από τις επιλογές σας σχεδόν σε όλους τους τομείς της ζωής σας – ιδιαίτερα στις ερωτικές σας σχέσεις, αφού δεν βάζετε όρια. Επειδή σας περιμένουν κι άλλες μάχες, μην επαναπαύεστε λόγω των ευχάριστων νέων.

ΛΕΩΝ: Μυστικές ή παρασκηνιακές επαφές και συζητήσεις θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στην προώθηση ορισμένων επαγγελματικών σας σχεδίων. Η ωρίμανση των προσπαθειών σας πρόκειται να σας ανεβάσει ψυχολογικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εμπιστευτείτε και βασιστείτε σε άτομα τού περιβάλλοντός σας. Προωθείστε μόνο επαγγελματικά σχέδια που θα βασίζονται σε ξεκάθαρο προγραμματισμό. Η ανάληψη νέων ευθυνών θα σας ανεβάσει επαγγελματικά, αλλά θα σας πιέσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΖΥΓΟΣ: Πιθανόν να εμπλέξετε φιλικά άτομα σε ερωτικές υποθέσεις σας. Τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις προτού προχωρήσετε σε ουσιαστικές κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας. Δώστε έμφαση σε νέες συνεργασίες, που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα στην επαγγελματική σας εξέλιξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να ισορροπήσετε μεταξύ των κινήσεων που θα κάνετε σε θέματα καριέρας και των ευκαιριών που θα παρουσιαστούν για να βελτιώσετε την οικονομική σας πορεία. Ασχοληθείτε με πιο ουσιαστικά θέματα και προσέξτε τις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως χρειαστεί να αναλωθείτε σε παρασκηνιακές επαφές προκειμένου να αντιμετωπίσετε ή να ρυθμίσετε κάποια νομικά θέματα. Τα οικονομικά σας θα έχουν σύντομα βελτίωση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η δουλειά θα απαιτήσει το ενδιαφέρον σας και η αναμενόμενη πρόοδος θα φέρει ένταση στον τομέα της επικοινωνίας. Φροντίστε να κάνετε οικονομία στον διαθέσιμο χρόνο σας. Μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού θα σας φτιάξουν τη διάθεση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαμόρφωση σωστών σχέσεων και συμφωνιών που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα προκαθορίσουν τις επαγγελματικές σας εξελίξεις στη συνέχεια. Αξιοποιείστε σωστά τον χρόνο σας και ασχοληθείτε περισσότερο με την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Πιστέψτε και αξιοποιείστε τα ταλέντα σας. Οι δημιουργικές σας εμπνεύσεις θα είναι καθοριστικός παράγοντας για σημαντικές επιτυχίες στη συνέχεια. Ερωτευτείτε ανεπιφύλακτα. Νέα δεδομένα στον οικονομικό τομέα σας θα δημιουργήσουν την κατάλληλη υποδομή για τις περαιτέρω προσπάθειές σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ