Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 5 Απριλίου

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα…

ΚΡΙΟΣ: Μην εγκαταλείψετε τις προσπάθειες για οικονομική άνοδο. Κάντε πιο εντατικές τις εξόδους σας, καθώς οι μέρες φαίνονται ιδανικές για να κάνετε επαφές και συναντήσεις, αλλά και για να προετοιμαστείτε για τα καλύτερα που έρχονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Η σημερινή μέρα θα είναι το μεταβατικό στάδιο για την πορεία των σχέσεών σας. Κάτι καινούργιο θα εμφανιστεί στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να είστε σίγουροι και κατοχυρωμένοι για τις προθέσεις κάποιου ατόμου που ενδιαφέρεται για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από το να δίνετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε, δώστε μόνο εκείνες που θα τηρήσετε. Μην αναλύσετε τα σχέδια ή τους στόχους που έχετε θέσει σε άτομα αμφιβόλου εμπιστοσύνης, που θα χρησιμοποιήσουν τις δικές σας ιδέες για δικές τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ξεχάστε τελείως το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν. Πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα, καθώς υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να βρεθείτε εκτεθειμένοι στις εκτιμήσεις σας, ακόμα και εξαπατημένοι από κάποια άτομα.

ΛΕΩΝ: Μην πιέσετε τους άλλους να πάρουν αποφάσεις που αφορούν εσάς. Σημαντικές εξελίξεις θα υπάρξουν τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική ζωή σας που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο για τις μελλοντικές κατευθύνσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να κάνετε όνειρα για το μέλλον σας, αλλά η τάση υπεραισιοδοξίας μπορεί να σας παρασύρει σε αλόγιστες σπατάλες. Η ανάγκη να πετύχετε μελλοντικά σχέδια θα είναι έντονη και φαίνεται ότι τίποτα πλέον δεν θα μπορεί να σας σταματήσει.

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθήστε πάνω απ’ όλα να βρείτε τη χρυσή τομή. Μπορεί να σας ζητηθεί να αναλάβετε κάποιον ηγετικό ρόλο στον εργασιακό χώρο σας ή να δραστηριοποιηθείτε πιο δυναμικά για τα συμφέροντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ισως στην πορεία να διαπιστώσετε κάποιες ελλείψεις στον σχεδιασμό ή ορισμένα προβλήματα σε μια συνεργασία σας, που μπορεί να σας αποτρέψει από το να γίνετε ιδιαίτερα αποτελεσματικοί στις ενέργειές σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η εξωτερική εικόνα σας θα είναι ιδιαίτερα τονισμένη και μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Φροντίστε να είστε όσο περισσότερο γίνεται εξωστρεφείς στις κοινωνικές επαφές σας, αλλά και πιο ουσιαστικοί στις ενέργειές σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή σε κινήσεις και αποφάσεις, καθώς αυτό το διάστημα τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά όσο φαίνονται, μια που θα περιπλέκονται κάποια δεδομένα που θα αφορούν σχέσεις ή συνεργασίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάποια εμπόδια από το οικογενειακό περιβάλλον μπορεί να σταθούν εμπόδιο στα απώτερα σχέδιά σας. Θα κληθείτε να πάρετε αποφάσεις και να χειριστείτε με ιδιαίτερη λεπτότητα σοβαρές καταστάσεις, που ούτως ή άλλως θα σημαδέψουν το μέλλον σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κινηθείτε με γρήγορους ρυθμούς προκειμένου να υπερασπίσετε τα συμφέροντά σας, αλλά να περιμένετε κάποιες αυξανόμενες εντάσεις στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα. Οι σχέσεις σας θα παίξουν ίσως τον μεγαλύτερο ρόλο για την επιτυχία σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...