Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 6 Απριλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και…

ΚΡΙΟΣ: Προσπαθήστε να κρατήσετε μια κάπως συντηρητική στάση στη συμπεριφορά σας με άτομα που μόλις γνωρίσατε. Σίγουρα η μέρα μπορεί να σας χαρίσει μια εξαιρετική σχέση ή συνεργασία που θα σας αλλάξει τη ζωή, αλλά αυτό θα το καταλάβετε στην πορεία.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε άμεσα και να διατηρήσετε τις λεπτές ισορροπίες, καθώς οι εξελίξεις θα απαιτήσουν από εσάς απόλυτη διορατικότητα, ώστε να εκτιμήσετε σωστά τις προθέσεις κάποιων ατόμων που έχουν τη δύναμη να επηρεάσουν άμεσα το μέλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι σχέσεις σας θα είναι αρκετά ευνοημένες, όμως θα πρέπει να μάθετε να ξεχωρίζετε αυτές που έχουν πιθανότητες επιβίωσης και αυτές που είναι αξιόπιστες, από αυτές με τις οποίες δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε σπαταλώντας τον χρόνο σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, ώστε να κινείστε πιο άνετα σε καθημερινό επίπεδο. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να αναπληρώνετε τις δυνάμεις σας. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις αν κάποια γεγονότα σάς απογοητεύσουν.

ΛΕΩΝ: Η απλή λογική θα σας υποδείξει προς τα πού βαδίζουν τα πράγματα στον εργασιακό χώρο, ώστε να μπορείτε να ενεργήσετε σωστότερα. Εάν είστε ενημερωμένοι για το τι συμβαίνει γύρω σας, θα καταφέρετε να χειριστείτε πιο εύκολα τον ανταγωνισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκινήστε κάνοντας χρήσιμες διασυνδέσεις και πλησιάζοντας ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν με τις ιδέες τους. Η προσπάθεια που θα κάνετε για γενική αναβάθμιση θα σας δώσει τη δυνατότητα για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Δεν πρέπει να εμπιστευτείτε καταστάσεις που έρχονται πιο εύκολα από ό,τι περιμένετε. Εχετε μπει σε μια περίοδο που η τύχη δεν θα σας χαρίζεται τόσο εύκολα όσο θα θέλατε και όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε τόσο καλύτερα θα είναι τα πράγματα για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν κινηθείτε σωστά και υπεύθυνα, μπορείτε να έχετε οφέλη, και μάλιστα σημαντικά. Η προσωπική σας σχέση θα σας προβληματίσει για το αν θα πρέπει να επενδύσετε περισσότερο πάνω σε αυτήν και να δείτε αν καλύπτει τα συμφέροντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα διευκολυνθείτε στις καθημερινές δραστηριότητες και όλα δείχνουν πως θα έχετε μια καλή πορεία. Μπαίνετε σε μια περίοδος προετοιμασίας για κάποιες καταστάσεις που θα βιώσετε στη συνέχεια και ίσως να μη σας φανούν τόσο εύκολες στη διαχείρισή τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα υπάρξουν ευχάριστες επαφές στον εργασιακό χώρο από άτομα που θα σας δείξουν το ενδιαφέρον τους, που αν τις κάνετε γνωστές στον σύντροφό σας να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξουν εκρήξεις ζήλιας και θυμού από την πλευρά τους, ακόμα και αν δεν φταίτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν θέλετε να αρχίσουν οι εντάσεις με τον σύντροφό σας, μην καυχηθείτε για τις κατακτήσεις σας και μην προκαλέσετε με λόγια. Δεν θα ήταν φρόνιμο να τον κάνετε να αμφιβάλλει αδίκως για την ακεραιότητα και την πίστη που δείχνετε στη σχέση σας.

ΙΧΘΥΣ: Οι αδέσμευτοι θα αναπτύξετε με ικανοποιητικό τρόπο τις επαφές σας, ώστε να φτάσετε σε ένα καλύτερο και πιο ενδιαφέρον επίπεδο την ερωτική σας ζωή. Η ψυχολογική σας διάθεση αλλά και η συμπεριφορά σας απέναντι στους άλλους θα αρκετά καλές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...