Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 10 Απριλίου

ΛΕΩΝ: Εστιάστε στην αισθηματική ζωή, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Τα εμπόδια που σας είχαν αναγκάσει να διατηρείτε αμυντική συμπεριφορά απέναντι στους άλλους θα αρχίσουν να εξαφανίζονται. Παράλληλα, θα είναι έντονη η τάση να προωθείτε τους στόχους σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Οριστικοποιήστε μελλοντικά σχέδια και ξεκαθαρίστε τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Πρέπει να γίνει σταδιακά η αύξηση της εργασιακής σας δραστηριότητας και πολλές από τις δουλειές σας να γίνουν περισσότερο στον δικό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δεν θα έχετε λόγους να ανησυχείτε για την υγεία σας, καθώς όποια προβλήματα σας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα έχουν αρχίσει και υποχωρούν. Ισως χρειαστεί να απορρίψετε κάποιες παλιές μεθόδους αν βλέπετε ότι εμποδίζουν την εξέλιξή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ερχεται στην επιφάνεια ένα οικογενειακό θέμα, στο οποίο είχατε διοχετεύσει όλη σας την ενεργητικότητα και τον δυναμισμό για την επίλυσή του. Οι εξελίξεις θα τρέχουν και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να δώσετε λύσεις σε φλέγοντα θέματά σας.

ΛΕΩΝ: Εστιάστε στην αισθηματική ζωή, αλλά προσέξτε τον διαχωρισμό μεταξύ κοινωνικού και αισθηματικού τομέα, γιατί ενδέχεται ορισμένα άτομα να προσπαθήσουν να εμπλακούν και να σας δημιουργήσουν διλήμματα και προβληματισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αποφύγετε επιπόλαιες ή ακραίες ενέργειες με άτομα που θα σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Συζητήστε με κάποιο πρόσωπο του εργασιακού χώρου μια οικονομική εκκρεμότητα για να υπάρξουν επιτυχία και μέλλον στη μεταξύ σας οικονομική συνεργασία.

ΖΥΓΟΣ: Η ενεργητικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική, οπότε προσπαθήστε να περιορίσετε το άγχος που σας χαλάει τη διάθεση όταν το αφήνετε ανεξέλεγκτο. Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας ενισχύουν τη διάθεσή σας για να τους υλοποιήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τη στάση που έχετε απέναντι στην καθημερινότητα, γιατί οι ψυχολογικές μεταπτώσεις δεν είναι το καλύτερο για τον οργανισμό σας. Εάν δεν είστε έτοιμοι για μια διαμάχη με τους συνεργάτες σας καλύτερα να μην αρχίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες αποκαλύψεις θα σας κάνουν να καταλάβετε καλύτερα τις αιτίες για τις οποίες δημιουργήθηκαν καθυστερήσεις στα σχέδιά σας και θα μάθετε να ενεργείτε με μεγαλύτερη συνέπεια και κάποιες φορές με τη σκληρότητα που απαιτείται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Σύμμαχος στο πλευρό σας θα είναι η καλή σας τύχη, βοηθώντας σας να αντιμετωπίσετε πιο εύκολα δύσκολες καταστάσεις. Ευνοημένοι θα είστε και σε ερωτικό επίπεδο, αφού οι σχέσεις σας θα αρχίσουν από εδώ και πέρα να έχουν καλύτερη πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην εκμεταλλευτείτε την τύχη σας ρισκάροντας σε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή τυχερά παιχνίδια, γιατί εκεί επιβάλλεται να είστε προνοητικοί. Ποτέ δεν ξέρετε αν η τύχη θα σας χαμογελάσει ή θα σας γυρίσει την πλάτη αφήνοντάς σας εκτεθειμένους.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας θα μπερδέψουν τις σκέψεις σας και χωρίς να το καταλάβετε θα βάλετε τον έρωτα σε δεύτερη μοίρα. Μην το κάνετε αυτό στον εαυτό σας, γιατί αξίζει να ζήσετε όμορφες στιγμές.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...