Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που ...

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 25 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μην έχετε το κέρδος ως απόλυτη και μοναδική...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 11 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν τα είχατε ανάγκη. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί…

ΚΡΙΟΣ: Ορισμένα συναισθήματα σας επηρεάζουν αρνητικά και κάνουν τη σχέση σας αμφίρροπη. Δεν υπάρχει περίπτωση να παραπονεθείτε για τα αποτελέσματα, αν δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Δείξτε την πρόθεσή σας να επανορθώσετε για ένα σφάλμα σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Βγείτε με άτομα που έχουν θετική ενέργεια για να ξεσκάσετε και να περάσετε καλά. Βρείτε συμβιβαστικές λύσεις προτού συσσωρευτούν τα προβλήματα. Οι συγκυρίες θα ευνοήσουν αρκετά τον οικονομικό τομέα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν πιστεύετε ότι γνώμη σας θα επηρεάσει κάποιους, καλύτερα μην την πείτε. Από το να έχετε αυξημένες απαιτήσεις, αρκεστείτε σε ό,τι είναι εφικτό. Αν δεν μειώσετε τις εντάσεις, θα βγουν στην επιφάνεια παράπονα και απωθημένα που έχετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Με καλή παρέα θα βγάλετε από το μυαλό σας φοβίες και αναστολές. Οταν όλοι έχουν κάτι να πουν, η σιωπή είναι η ιδανική προσέγγιση. Απομακρυνθείτε διακριτικά από ανθρώπους που σας έχουν κουράσει.

ΛΕΩΝ: Δεν είναι πάντα εύκολο να διαπιστώσετε τις κινήσεις που γίνονται πίσω από την πλάτη σας. Δοκιμάστε τον διάλογο για να λύσετε προβλήματα που αντιμετωπίζετε με τους συνεργάτες σας. Για να εκφράσετε τα συναισθήματά σας χρειάζονται λίγα λόγια και απλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της μέρας σε πρόσωπα που ήταν πλάι σας όταν τα είχατε ανάγκη. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, γιατί ορισμένες ενέργειες θα σας ταράξουν. Μην αφήσετε κανέναν να εκμεταλλευτεί την προσφορά σας χωρίς αντάλλαγμα.

ΖΥΓΟΣ: Για να ξεκουραστείτε από τα επαγγελματικά σας θέματα, βγείτε βόλτα με φίλους. Αφήστε να αναδειχτούν πτυχές από την προσωπικότητά σας και δεν θα χάσετε. Κάντε νέες γνωριμίες, αλλά μην ξεχάσετε να δώσετε βαρύτητα και στις παλιές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οσοι έχετε κοινό ταμείο με άλλους προσέξτε τα οικονομικά σας, ώστε να μην έχετε πρόβλημα. Περιορίστε τον χρόνο που καταναλώνετε στην εργασία σας, ώστε να χαρείτε τη μέρα. Για να δημιουργήσετε ρομαντικό κλίμα, χρησιμοποιήστε τη φαντασία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην αφήσετε τη ζήλια να δηλητηριάσει τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Η θετική αντιμετώπιση ορισμένων καταστάσεων θα βοηθήσει να τις τελειώσετε με επιτυχία. Αν κάνετε λίγη υπομονή, θα ξεπεράσετε τις κρίσεις άγχους που σας έχουν καταβάλλει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τονίζοντας άμεσα ή έμμεσα τα ελαττώματα των άλλων, τους προσβάλλετε. Για να μην σας επιρρίψουν άδικα ευθύνες, ξεκαθαρίστε τη θέση σας. Μην προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματά σας με ανούσιες δικαιολογίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η διαίσθησή σας θα είναι αυξημένη και επικοινωνιακά δεν θα αντιμετωπίσετε προβλήματα. Σίγουρα, θα χρειαστεί να κάνετε πιο ρεαλιστικές εκτιμήσεις για τα άτομα που σας περιβάλλουν αλλά και για τις δυνατότητες που έχετε να ανταποκριθείτε σωστά απέναντί τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αφιερώστε το περισσότερο κομμάτι της ημέρας στον εαυτό σας και στη διασκέδασή σας. Το φιλικό περιβάλλον σας θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, γι’ αυτό μην προβείτε σε ενέργειες που μπορεί αργότερα να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...