Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 16 Μαΐου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκυρίες θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Ακούστε τις απόψεις δικών σας ατόμων προτού βγάλετε οριστικά συμπεράσματα. Εάν δεν αφήσετε να σας κυριεύσει το πείσμα σας, όλα τα προβλήματα θα βρουν τη λύση τους. Για να κάνετε τις ιδέες σας πράξη και αποδεκτές στους συνεργάτες σας, πρέπει πρώτα να τις πιστέψετε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Καλλιεργήστε στη σχέση σας την εμπιστοσύνη και την τρυφερότητα και όλα θα πάνε καλά. Ισως ακόμα να είστε δύσπιστοι για την καλή ροή ορισμένων εξελίξεων, αλλά στη συνέχεια θα έχετε χειροπιαστές αποδείξεις, που θα σας καθησυχάσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ζητάτε την επιβεβαίωση τρίτων για την πορεία που έχετε χαράξει, όμως δεν είναι αυτό που θέλετε και χρειάζεστε. Απλώς έχετε μπερδευτεί, γιατί αρχίσατε να συνειδητοποιείτε ότι τα καταφέρνετε μόνοι σας, χωρίς δεκανίκια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάνοντας τη δική σας μικρή επανάσταση θα τους δώσετε να καταλάβουν ότι δεν επιθυμείτε πια να είστε το θύμα. Mε κάποιο μαγικό τρόπο θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που προσπαθούν να σας κρατούν καθηλωμένους στα ίδια και τα ίδια.

ΛΕΩΝ: Δεν υπάρχει λόγος να φοβάστε ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα, αφού -απεναντίας- θα βελτιωθεί η στάση σας απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις. Επωφεληθείτε από τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν κάνοντας αυτά που νιώθετε πως έχετε ανάγκη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε πιο απλές τις σκέψεις σας για να μπορέσουν να βγάλουν πιο εύκολα νόημα. Διαχωρίστε το πραγματικό από τις ουτοπίες προτού κάνετε οποιαδήποτε κίνηση, γιατί τα όρια θα είναι ασαφή και ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους προτού πάρετε αποφάσεις, ειδικά αν υπάρχει στη ζωή σας μια σχέση που μετράει χρόνια και έχει περάσει απ’ όλα τα στάδια. Παράλληλα θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα εισοδήματά σας – αυτή τη φορά χωρίς πολύ κόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε πιο δυναμικοί στις αποφάσεις σας και έτοιμοι να δώσετε λύσεις όπου χρειαστεί, ώστε να είστε ελεύθεροι να προχωρήσετε μπροστά. Ακολουθήστε μια συγκεκριμένη τακτική ώστε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων πάνω σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να γίνεστε πιο συγκεκριμένοι στον τρόπο που εκφράζεστε και δώστε στους άλλους να καταλάβουν αυτό που θέλετε να τους πείτε, χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα παρερμηνείας, γιατί αλλιώς θα καταφέρετε το αντίθετο από αυτό που επιδιώκετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εάν πιστεύετε πως θα τονωθεί η διάθεσή σας με μαγικό τρόπο, θα περιμένετε για πολύ ακόμα. Υπάρχουν πολλά μικρά πράγματα που μπορείτε να κάνετε ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, που σας κουράζει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι συγκυρίες θα κάνουν πιο γόνιμο το έδαφος για να ασχοληθείτε εντατικότερα με τον εαυτό σας, αλλά και να αναδείξετε τον εαυτό σας. Σίγουρα οι καταχρήσεις δεν θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον στόχο που έχετε θέσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Μικρά πράγματα θα σας δώσουν χαρά, υπενθυμίζοντάς σας πως η πραγματική ευτυχία δεν βρίσκεται απαραίτητα στα μεγάλα. Αποφύγετε παιχνίδια εξουσίας που θα σας φορτώσουν με επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ