Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 22 Μαΐου

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που σκοπεύετε να…

ΚΡΙΟΣ: Τα πάντα είναι πιθανά και ακόμα και οι πιο δύσπιστοι θα αναγκαστείτε να το πιστέψετε, αφού θα πάρετε μια καλή γεύση και μάλιστα στον αισθηματικό τομέα σας. Δείτε την αλήθεια χωρίς παρωπίδες, αλλά αποφύγετε τις συγκρούσεις με κάθε τρόπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Σωστές κινήσεις, λογική και σύνεση είναι αυτά που απαιτούνται από εσάς σε επαγγελματικά θέματα προκειμένου να κλείσετε επιτυχημένες συμφωνίες. Πρέπει να στηρίξετε περισσότερο τον εαυτό σας και να αποβάλετε τον φόβο ότι δεν θα τα καταφέρετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αν χειριστείτε σωστά τις καταστάσεις, θα περάσετε όμορφα σε αισθηματικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη στιγμή να απαλλαγείτε από ό,τι σας βαραίνει ψυχολογικά. Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο και τις δυνάμεις σας για να γίνετε περισσότερο αποδοτικοί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βάλτε σε εφαρμογή σχέδια που έως τώρα παρέμεναν στην άκρη, καθώς η τύχη θα είναι μαζί σας για να τα προωθήσετε και να βρείτε συμπαραστάτες για την υλοποίησή τους. Μη γυρίσετε την πλάτη σε οικογενειακά πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας είναι χρήσιμα χωρίς να ξοδευτείτε. Ανανεωθείτε, δώστε μεγαλύτερη προσοχή στην εμφάνισή σας, αλλάξτε τρόπο διατροφής ή συνήθειες που μειώνουν τις αντοχές σας και θα μείνετε έκπληκτοι με το αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Με ψυχραιμία θα μειώσετε την ανησυχία σας για τα εργασιακά θέματα. Καταλάβετε ότι η τάση σας να τα έχετε όλα η τίποτα θα απομυζήσει όλη την ενέργειά σας, οπότε αποδεχτείτε πως πρέπει να τελειώσετε με ανοιχτά θέματα πριν κάνετε μια νέα αρχή.

ΖΥΓΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε πείτε τη γνώμη σας μόνο αν σας τη ζητήσουν. Οι επιπλέον προσπάθειες που θα κάνετε για την επαγγελματική εξέλιξή σας θα είναι άκρως αποτελεσματικές, ενώ θα κερδίσετε ακόμα και υποθέσεις που τις θεωρούσατε χαμένες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε τις βαρυσήμαντες δηλώσεις, γιατί δεν θα είναι εύκολο να είστε αντικειμενικοί. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις συνεργασίες σας. Κάνοντας ή εκφράζοντας οτιδήποτε την κατάλληλη στιγμή, θα γλιτώσετε από μπελάδες αλλά και εντάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακόμα κι αν διαφωνείτε με ορισμένες αποφάσεις, μην πιέζετε τις καταστάσεις. Αφού ξέρετε καλά ότι δεν θέλετε, ούτε μπορείτε να συμβιβαστείτε στις απαιτήσεις των άλλων, όσες προσπάθειες κι αν κάνετε, δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσετε να πιέζεστε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορείτε να γίνετε πιο σκληροί στο επικοινωνιακό κομμάτι, ώστε να περάσετε τις απόψεις σας, αλλά στις κοινωνικές υποχρεώσεις σας ίσως να μην είστε σαφείς και ξεκάθαροι. Για να διεκδικήσετε κάποιες θέσεις πρέπει να είστε πιο δυναμικοί, αλλά όχι επιθετικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να αξιολογείτε τη δύναμή σας και το πόσα μπορείτε να καταφέρετε σε αισθηματικό επίπεδο. Μην αφήσετε να φύγει μέσα από τα χέρια σας η ουσία των σχέσεών σας, κυνηγώντας σε λανθασμένα μέρη την προβολή και την αναγνώριση.

ΙΧΘΥΕΣ: Αρχίζουν να μειώνονται οι επιφυλάξεις σας για το πώς μπορεί να εξελιχθεί μια επαγγελματική πρόταση που σκοπεύετε να κάνετε. Ισως η καθημερινότητά σας είναι λίγο εκνευριστική, όμως δεν χρειάζεται να υπερβάλλετε, γιατί θα κουραστείτε ψυχικά.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....