Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το 2050 ο μισός πλανήτης θα φορά γυαλιά μυωπίας

Με γοργό ρυθμό εξαπλώνεται πανδημία που ωστόσο περνάει απαρατήρητη...

Baby bloom για τον κανακάρη της Μαρίας Καρλάκη

Διπλό όνομα και νησιωτικό location στο baby bloom του...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Η Τραϊάνα Ανανία για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Tην ώρα που η αγωνία για την υγεία του...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 24 Μαΐου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στενοχωρηθείτε επειδή διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα απαλλαχτείτε από …

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε περισσότερη προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας, γιατί πρέπει να είστε μετρημένοι αν θέλετε να αντιμετωπίσετε τα απρόοπτα έξοδα. Μην παραπλανείτε αυτούς που θέλουν να δεσμευτούν μαζί σας, αφού εσείς δεν είστε έτοιμοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές που θα γίνουν στον εργασιακό σας χώρο θα σας γεμίσουν χαρά, όμως προσέξτε το παρασκήνιο και κυρίως αυτούς που θα εμπιστευτείτε. Να είστε προσεκτικοί με συνεργασίες που θα είναι άμεσα συνδεδεμένες με τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ισως στενοχωρηθείτε επειδή διαλυθεί μία σχέση ή συνεργασία σας, αλλά θα απαλλαχτείτε από καταστάσεις που σας πίεζαν και ανοίγει ένας νέος κύκλος στη ζωή σας. Μερικές φορές επιβάλλεται να ξοδέψετε μερικά χρήματα για να περάσετε καλά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν αμφιβάλλετε για το πώς θα χειριστείτε κάποια κατάσταση, ίσως χρειάζεστε περισσότερο χρόνο για να σκεφτείτε. Δείξτε τη δυναμικότητά σας τολμώντας μικρές αλλαγές για αρχή. Διευθετήστε προσεκτικά τις υποχρεώσεις σας και μη δείξετε επιπολαιότητα.

ΛΕΩΝ: Οι συναντήσεις και οι επαφές στον εργασιακό χώρο θα σας δώσουν την ευκαιρία να αναθεωρήσετε και να ενεργοποιήσετε πολλές από τις σκέψεις σας. Μελετήστε λεπτομερέστατα κάποια πρόταση που θα σας γίνει πριν την αποδεχτείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πλέον είστε πολύ κοντά στην εκπλήρωση κάποιων επιθυμιών σας, γι’ αυτό κρατήστε σταθερή πορεία και μην παρεκκλίνετε για κανέναν λόγο. Κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν απειλούνται άμεσα σχέσεις που σας ενδιαφέρουν.

ΖΥΓΟΣ: Μην είστε τόσο σίγουροι για το πόσο θέλετε να απαλλαγείτε από κάποιες καταστάσεις, αφού εσείς τις τροφοδοτείτε για να υπάρχουν. Φτιάξτε ένα πλάνο που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τις περισσότερες υποχρεώσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εάν δείχνετε τις αδυναμίες σας όταν φοβάστε, θα υπάρξουν κάποιοι που θα σας εκμεταλλευτούν. Τα απρόβλεπτα δεν μπορούν να γίνουν προβλέψιμα. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε απαντήσεις σε ζητήματα που είναι μπερδεμένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τίποτα δεν είναι τόσο ξεκάθαρο όσο θέλετε να πιστεύετε, γι’ αυτό μην ψάχνετε να βρείτε τι κρύβετε πίσω από το προφανές. Δοκιμάστε άλλους τρόπους για να υπερασπίσετε τον εαυτό σας. Δεν φταίνε οι γύρω σας αν εσείς δεν έχετε ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι ζητάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι αοριστίες οδηγούν σε σύγχυση, αλλά επειδή υπάρχουν ακόμα τα περιθώρια για να αποφασίσετε ποιον δρόμο θέλετε να ακολουθήσετε μην αργείτε. Η μέρα είναι κατάλληλη για να κάνετε μια σχέση ή να αποκτήσετε νέους φίλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χαρίστε στους άλλους αυτό που θέλουν από εσάς και όχι αυτό που θέλετε εσείς να δώσετε σε εκείνους. Διατηρήστε αποστάσεις εκεί που βλέπετε ότι δεν έχετε περιθώρια. Δώστε τέλος χωρίς αναβολή σε συνεργασίες που δεν σας δίνουν τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Χρειάζεται να δείξετε επιμονή για να μην αλλάξετε δρόμο στη πρώτη δυσκολία, ενώ οι αντιδράσεις σας θα πρέπει να είναι πηγαίες και αυθόρμητες. Κάντε γνωστές τις προτεραιότητές σας, για να ξέρουν και οι άλλοι τι να περιμένουν από εσάς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...