Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 29 Μαΐου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σάς ζητούν οι άλλοι και αφήνετε ακάλυπτα τα

ΚΡΙΟΣ: Βάλτε στη θέση τους αγενή άτομα με ευγένεια και διακριτικότητα. Φροντίστε να μην προκαλέσετε με λόγια ανθρώπους που ξέρετε πολύ καλά ότι δεν θα σας απαντήσουν στη δική σας γλώσσα, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληροί.

ΤΑΥΡΟΣ: Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που έχουν προκύψει σε οικονομικά ζητήματα. Γίνετε πιο αντικειμενικοί και πρακτικοί, αφήστε την ειλικρίνεια να σας οδηγήσει και μάθετε να είστε αληθινοί χωρίς να χρειάζεται να εκτίθεστε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε την ανάγκη να πείτε και να κάνετε περισσότερα από όσα σάς ζητούν οι άλλοι και αφήνετε ακάλυπτα τα προσωπικά σας θέματα, ενώ βγάζετε εύκολα συμπεράσματα, και αυτό σάς κάνει να μη διατηρείτε τις ισορροπίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ενισχύεται η ψυχολογία σας και θα ανταποκριθείτε τόσο στις απαιτήσεις των συνεργατών σας όσο και των ατόμων του οικογενειακού σας χώρου. Μην αφήσετε το πορτοφόλι σας να αδειάσει λόγω λάθος εκτιμήσεων.

ΛΕΩΝ: Συγκεντρωθείτε στα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν στη ζωή σας, ώστε οι συνθήκες που επικρατούν στην καθημερινότητά σας να μη σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Αποφύγετε να πάρετε επάνω σας ευθύνες που αναλογούν σε άλλους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε πληρωμές που εκκρεμούν και δραστηριοποιηθείτε πιο έντονα, χωρίς να κάνετε περικοπές. Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται.

ΖΥΓΟΣ: Σταματήσετε να είστε απαισιόδοξοι, ειδικά εκεί που πρέπει να δώσετε πολλά από τον εαυτό σας. Βασικές σας προτεραιότητες πρέπει να είναι οι στόχοι σας, αν και εσείς τον τελευταίο καιρό λειτουργούσατε αντίθετα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι όροι και οι κανόνες υπάρχουν για να τηρούνται και πρώτοι πρέπει να δώσετε το καλό παράδειγμα, αν έχετε απαίτηση να τους ακολουθούν και οι άλλοι. Μικρές αλλαγές κρίνονται απαραίτητες, αν νιώθετε ότι δεν μπορείτε να συνεχίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε τι σας συμφέρει καλύτερα και μειώστε τις ανασφάλειές σας. Συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές που ήδη έχουν γίνει θα αρχίσουν να έχουν αποτελέσματα, ενώ οι προσφορές που θα σας γίνουν θα είναι πιο συμφέρουσες από πριν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να απαλλαγείτε από αμφιβολίες που δεν σας είναι χρήσιμες και σας κάνουν να χάνετε τον έλεγχό σας. Εντοπίστε τις αλλαγές που δημιουργούνται σε κάθε κατάσταση και μην αναλώνεστε κρίνοντας τις αντιδράσεις των άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η ορθότερη τοποθέτησή σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε το «εγώ» σας, χωρίς όμως να απομονώνεστε ή να κλείνεστε στον εαυτό σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τύχη θα σας βοηθήσει να βρείτε τη χρυσή τομή στην καθημερινότητά σας και ιδιαίτερα στις συνεργασίες σας, ώστε να κρατάτε τα ηνία και να μη δίνετε τόσο συχνά προτεραιότητα στους άλλους.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...