Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 2-3 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Θα…

ΚΡΙΟΣ: Κρατήστε χαμηλούς τόνους και συγκρατήστε τις επιθυμίες σας, διότι δεν θα είναι εύκολο να ανταποκριθείτε αποτελεσματικά. Καινούργιες γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να μπείτε σε έναν ευρύτερο κύκλο, για να προβληθείτε και να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που δεν σας οδηγούν πουθενά και μην τις δραματοποιείτε. Φανείτε περισσότερο γοητευτικοί και ελκυστικοί. Προσεγγίστε με άνεση τα άτομα που σας ενδιαφέρουν και κάντε τα να σας ακολουθούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν όλα φαίνονται ότι σας πάνε καλά, φανείτε προνοητικοί. Οι αδέσμευτοι προσπαθήστε να είστε πιο εκδηλωτικοί για να δημιουργηθεί το κατάλληλο κλίμα που θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη γίνετε υπερβολικά σχολαστικοί σε κάποια επαγγελματικά θέματα. Σκεφτείτε καλά προτού αποφασίσετε να κάνετε αλλαγή πλεύσης και εγκαταλείψετε την υπάρχουσα σχέση σας, γιατί μετά δεν θα υπάρχει γυρισμός.

ΛΕΩΝ: Μην απογοητευτείτε, αν ανακαλύψετε αλήθειες που δεν σας αρέσουν. Οι εμπειρίες και τα κρυμμένα συναισθήματα έχουν αφήσει τα σημάδια τους, όμως δεν πρέπει να αφεθείτε άνευ όρων, ακόμα κι αν πιστεύετε ότι έτσι θα γίνει η ζωή σας πιο ενδιαφέρουσα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε προσκλήσεις, αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε πολλά ενδιαφέροντα και μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας. Θα ξυπνήσουν αναμνήσεις που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σας, σπρώχνοντάς σας σε σκέψεις που δεν θα θέλετε να αποκαλυφθούν.

ΖΥΓΟΣ: Ερωτες του παρελθόντος έρχονται να αναστατώσουν τη ζωή όσων από εσάς είστε δεσμευμένοι με σκοπό να σας αποπροσανατολίσουν. Σταματήστε να συζητάτε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχετε αρχίσει να κουράζετε τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην έρθετε σε σύγκρουση με οικογενειακά πρόσωπα, θα βγείτε χαμένοι. Προτιμήστε να διατηρήσετε ό,τι έχετε με σύνεση και όχι παρασυρόμενοι από ψεύτικες υποσχέσεις και ελπίδες και η τύχη θα σας χαμογελάσει και πάλι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εφαρμόστε αυτά που σχεδιάζετε με σύνεση και θα προωθήσετε τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σχέδιά σας. Η ανασφάλειά σας για το μέλλον θα χτυπάει κόκκινο, όμως μην πτοείστε, γιατί αυτή η κατάσταση δεν είναι μόνιμη αλλά παροδική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές με άτομα του επαγγελματικού τομέα θα είναι άφθονες και από εσάς εξαρτάται εάν θα είναι προς όφελός σας. Προγραμματίστε σήμερα επαγγελματικά ταξίδια που θα φέρουν καρπούς αργότερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι όποιες δυσκολίες ή διλήμματα έχετε θα αρχίσουν να ξεπερνιούνται. Με καθαρότερο μυαλό θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεκαθαρίσετε μέσα σας ποια συναισθήματα είναι αληθινά και μόνιμα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αν δεν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαλύσετε τη σχέση σας, μην απαιτήσετε από τον σύντροφό σας παραπάνω απ’ ό,τι σας προσφέρει, απλώς και μόνο για να ρίξετε σε αυτόν τις ευθύνες και να μην τις επωμιστείτε εσείς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...