Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να…

ΚΡΙΟΣ: Μην αφήσετε τις δυσκολίες να σας επηρεάσουν ψυχοσωματικά, αλλά προσπαθήστε να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας καταπιέζουν. Κοιτάξτε να ασχοληθείτε πρώτα με τον εαυτό σας και στη συνέχεια ασχοληθείτε με τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ: Δείξτε ψυχραιμία σε δύσκολες αποφάσεις, γιατί πολλά θα εξαρτηθούν από τη στάση σας. Αντιμετωπίστε με διπλωματία και χιούμορ καυστικά σχόλια που μπορεί να γίνονται σε βάρος σας. Μην κάνετε δηλώσεις που μπορεί να σας εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην εμπλακείτε σε καταστάσεις μπερδεμένες, που μπορεί να σας βλάψουν μακρόχρονα. Οι δυσάρεστες σκέψεις είναι σίγουρο ότι δεν θα σας βοηθήσουν να δείτε την πραγματικότητα. Μη συμμετάσχετε σε συζητήσεις που γίνονται και αφορούν άτομα που δεν είναι παρόντα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη δυσκολέψετε τη ζωή σας αναλαμβάνοντας οικονομικά ρίσκα που δεν ξέρετε τι σας επιφυλάσσουν. Μόνο με την κοινή λογική θα μπορέσετε να αποφύγετε ψυχοφθόρες καταστάσεις. Μην προβείτε σε παρακινδυνευμένες κινήσεις που θα σας προσγειώσουν ανώμαλα.

ΛΕΩΝ: Κρατήστε τις ισορροπίες στην προσωπική σας σχέση, που φαίνεται πως περνάει κρίση. Μη χάσετε τον έλεγχό σας, εάν κάποιος θέλει να σας πανικοβάλλει. Για να πλησιάσετε τα άτομα που σας ενδιαφέρουν, προσπαθήστε να μην είστε δογματικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ψάξτε βαθύτερα τις προοπτικές της σχέσης σας, δείχνοντας περισσότερη ειλικρίνεια, ακόμα και αν αυτό σας πονάει. Για να μην μπερδευτείτε, μην αφήσετε κανέναν να επέμβει στην προσωπική σας ζωή, όσο και αν έχει καλές προθέσεις.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε τα λάθη σας αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε για να πλησιάσετε τον σύντροφό σας και να του δείξετε το ενδιαφέρον σας. Εάν δεν έχετε εξακριβώσει τι ακριβώς γίνεται, μη σας πιάνουν ζήλιες και καχυποψίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Συζητήστε χωρίς αναβολές, γιατί αυτά που σας ενοχλούν γίνονται απωθημένα. Κάντε πρώτοι την αρχή και μη σας πιάνει ο εγωισμός. Προσεγγίστε με λιγότερη πίεση τον σύντροφό σας και το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και για τους δυο σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ακολουθήστε καινούργιους δρόμους και κατευθύνσεις, και μη μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Αναλύστε τα σχέδιά σας στους συνεργάτες σας για να μπορέσουν να σας καταλάβουν και κάντε το με ήρεμο τρόπο και όχι με διαφωνίες και εριστική διάθεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αφήσετε την κακή ψυχολογική σας διάθεση να επηρεάσει τη λογική σας. Μην αφήσετε την αφηρημάδα σας να σας προξενήσει ζημιά, εφόσον ξέρετε τον σωστό τρόπο με τον οποίο μπορείτε να χειριστείτε τις λεπτομέρειες των εργασιών σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προτιμήστε να βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε, από το να αναλάβετε και άλλες υποχρεώσεις. Οργανώστε τη δική σας συμπεριφορά και στάση πριν πάρετε αποφάσεις, για το αν θα δεχτείτε ή θα απορρίψετε τα κίνητρα των άλλων.

ΙΧΘΥΣ: Λειτουργήστε με βάση τις συγκυρίες και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις. Η καλή σας διάθεση θα αρχίσει και πάλι να επηρεάζεται αρνητικά και η νευρικότητά σας θα αρχίσει να εκδηλώνετε με αυστηρή κριτική προς τους άλλους.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...