Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 11 Ιουνίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να υλοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα…

ΚΡΙΟΣ: Μπορεί να θέλετε να περνάτε καλά και να ζείτε ευχάριστα, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο, ειδικά όταν πιέζεστε οικονομικά. Η ζωή δεν έρχεται πάντα όπως τη σχεδιάζετε. Χειριστείτε με μεγάλη διακριτικότητα ένα θέμα που αφορά κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να μην πιέζεστε παραπάνω, δημιουργήστε πιο ασφαλείς συνθήκες στον επαγγελματικό χώρο. Απολαύστε τη ζωή σας κοντά σε άτομα που ξέρετε ότι σας αγαπούν και σας εκτιμούν. Μην προκαλείτε προβλήματα στη συναισθηματική ζωή σας με αντιζηλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να νιώσετε ασφάλεια στην εργασία σας, διαμορφώστε τις κατάλληλες συνθήκες. Μη δώσετε συνέχεια στην άσχημη συμπεριφορά φίλου σας που περνάει μια δύσκολη περίοδο στη ζωή του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν θέλετε να υλοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, μη στηρίζεστε στους άλλους. Μόνο συγκρατώντας την επιθετικότητά σας, θα πετύχετε περισσότερα. Μην εκτεθείτε σε μεγάλα έξοδα που δεν θα μπορείτε να καλύψετε, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε.

ΛΕΩΝ: Χρησιμοποιήστε διπλωματία για να κάνετε τις αλλαγές που χρειάζεστε, ώστε να νιώσετε ικανοποιημένοι, και μην επικρίνετε συνέχεια τα αρνητικά στοιχεία των γύρω σας. Μην επιτρέψετε στα συναισθήματά σας να σας κάνουν υποκειμενικούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τις αλλαγές στη διάθεσή σας που μπορεί να σας προκαλέσουν ψυχοσωματικές αντιδράσεις. Σταματήστε να αγχώνεστε εάν για κάποια θέματα ακόμη δεν έχετε βρει λύση. Μη χάνετε συνέχεια χρόνο σε λεπτομέρειες που δεν έχουν τόσο μεγάλη σημασία.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε δρόμους που θα σας προτείνουν και θα σας οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να αναθεωρήσετε απόψεις και ιδέες ή να διαφοροποιήσετε την αντιμετώπισή από μέρους σας καταστάσεων που απαιτούν κόπο δίνοντας μικρό όφελος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά προβλήματα να επηρεάσουν την απόδοση στον επαγγελματικό τομέα. Ελάτε πιο κοντά στους φίλους σας όχι μόνο για να περάσετε ευχάριστα, αλλά και για να αναπτύξετε κοινωνική δραστηριότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αισθανθείτε και πάλι δυνατοί και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε και τα πιο δύσκολα που ίσως παρουσιαστούν. Προσπαθήστε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, έστω και αν επιφανειακά δείχνετε ότι ελέγχετε τα πάντα σε σχέση με τον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείτε τη ζωή σας με άλλο μάτι και δουλέψετε για να γίνετε περισσότερο ευτυχισμένοι, αναγνωρίζοντας συγχρόνως ότι υπάρχουν πράγματα που δεν μπορούν να αλλάξουν όση προσπάθεια και αν κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε χρόνο για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να χαλαρώσετε. Λειτουργήστε με βάση τη λογική και την αποδοχή κάποιων γεγονότων, χωρίς εκρήξεις και χωρίς να σκέφτεστε μονίμως την αξιοπρέπειά σας που, έτσι κι αλλιώς, δεν κινδυνεύει.

ΙΧΘΥΕΣ: Δείξτε υπομονή σε κάθε βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις, πριν ολοκληρώσετε την εικόνα που βλέπετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα και όχι με αερολογίες.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...