Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 15 Ιουνίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο ώστε να τα προλαβαίνετε όλα. Η εσωστρέφεια…

ΚΡΙΟΣ: Κάντε καινούργιες γνωριμίες που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους στον επαγγελματικό χώρο. Εάν νιώθετε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και μην τα βάζετε με τους άλλους. Ανταλλάξτε επιχειρήματα σε συζητήσεις του εργασιακού σας χώρου, χωρίς να τσακωθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Βρείτε γαλήνη στην αγκαλιά του αγαπημένου σας προσώπου και πάρτε δυνάμεις. Ανοιχτείτε προς τα έξω και δεχτείτε προσκλήσεις που θα σας γίνουν, αν θέλετε οι επόμενοι μήνες να σας βρουν δεσμευμένους και όχι να συνεχίσετε να είστε μόνοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην είστε κτητικοί απέναντι στον σύντροφό σας και μη ζηλεύετε χωρίς να έχετε αποδείξεις. Μην αλλάζετε σχέδια στα οποία έχετε δει πρόοδο για κάποια άλλα που δεν έχουν σίγουρα αποτελέσματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε προσεκτικοί στις κινήσεις σας, γιατί δεν σας συμφέρει να ταραχθούν κάποιες ισορροπίες της ζωής σας. Σε δύσκολους συνεργάτες φερθείτε με τυπικότητα, για να μην υπάρξουν προστριβές και εντάσεις.

ΛΕΩΝ: Εάν δεν δείτε ολοκληρωμένη τη δουλειά του συνεργάτη σας, μη βιαστείτε να τον κατηγορήσετε. Σε όλα υπάρχει ένα νόημα, οπότε δεν υπάρχουν σημαντικά και ασήμαντα, γιατί ακόμα και τα πιο μικρά είναι ικανά να διασφαλίσουν τα συμφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τον χρόνο σας με τέτοιον τρόπο ώστε να τα προλαβαίνετε όλα. Η εσωστρέφεια δεν βοηθάει και πολύ την επικοινωνία σας. Οποια και αν είναι τα προβλήματά σας μπορείτε να τα λύσετε και να περάσετε υπέροχα.

ΖΥΓΟΣ: Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφους σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ο μεγάλος φόρτος εργασίας δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή κάνοντας πράξη ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά. Η καθημερινότητα θα αλλάξει αν ασχοληθείτε με ό,τι σας αρέσει πιο πολύ.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι εκκρεμότητες που αφήνετε πίσω θα βρεθούν και πάλι στον δρόμο σας. Εάν συνεχίσετε να είστε κυκλοθυμικοί και απόμακροι, σε λίγο θα καταφέρετε να είστε μόνοι. Μην τα βάζετε με όσους δεν συμφωνούν με τις απόψεις και τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βρείτε τη χρυσή τομή σε μια διαμάχη με τον σύντροφό σας. Οι παράλογες απαιτήσεις της οικογένειάς σας σάς βρίσκουν εντελώς αδιάφορους. Στην προσπάθειά σας να πετύχετε περισσότερα, καταφέρνετε να αγχώνεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οταν αισθανθείτε κουρασμένοι, βρείτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα και αρχίστε να κοιτάτε με άλλο μάτι ακόμα και ένα φιλικό σας πρόσωπο που σας δείχνει το ενδιαφέρον του.

ΙΧΘΥΣ: Αντί να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων, ασχοληθείτε με τα δικά σας. Χρησιμοποιήστε την αισιοδοξία για να περάσετε όμορφες και ρομαντικές στιγμές και να πάρει ο έρωτας άλλη διάσταση στη ζωή σας, ωστε να φωτίσει τις μέρες και τις νύχτες σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....