Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 21 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, είναι…

ΚΡΙΟΣ: Οικογενειακά προβλήματα έρχονται στο προσκήνιο φέρνοντας τα πάνω κάτω και τα αποτελέσματα θα είναι ανάλογα με τη στάση που θα κρατήσετε και τη συμπεριφορά σας. Ανανεώστε το στιλ σας και θα νιώσετε πολύ καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιλέξτε τις γνωριμίες σας και μην παίρνετε βιαστικές αποφάσεις. Οσοι δεν σας κάνουν απλά αφήστε τους. Δεν χρειάζεται να επιμένετε να τους εξηγήσετε αυτά που δεν καταλαβαίνουν. Μη σπαταλάτε την ενέργειά σας για να καλύψετε τις ανάγκες των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μετατρέψτε το άγχος σας σε δημιουργικές δραστηριότητες και όχι σε διαφωνίες με ανθρώπους που μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι στους στόχους που έχετε επιδιώξει. Δεν κερδίζετε τίποτα, αν αφήνετε να σας παρασύρει η αναποφασιστικότητά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι δυσκολίες του οικονομικού τομέα θα ξεπεραστούν με προνοητικότητα. Εξάλλου, δεν θα λείψουν από δίπλα σας άτομα που θα είναι πρόθυμα να σας καταλάβουν και να σας βοηθήσουν. Βάλτε σε πρώτη θέση τα επαγγελματικά σας, αξιοποιώντας τα ταλέντα σας.

ΛΕΩΝ: Πρέπει να ξαναβρείτε τον εαυτό σας και να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που υπάρχουν για αλλαγή στη ζωή σας. Αρχίστε πρώτα από τον έλεγχο των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που έχετε σε συναισθηματικό επίπεδο δεν σας αφήνουν να κρίνετε σωστά, όμως τίποτα δεν γίνεται εύκολα ή γρήγορα και αν δεν στηριχτείτε στις δικές σας δυνάμεις. Χρησιμοποιήστε τις γνώσεις που έχετε για να λύσετε κάποιο επαγγελματικό πρόβλημα.

ΖΥΓΟΣ: Ηρεμήστε, ξεκουραστείτε και προγραμματίστε τις δραστηριότητές σας. Λάθη τακτικής, που θα προκαλέσουν αντιδράσεις, είναι σκόπιμο να τα αποφύγετε. Ασυνεννοησία με συγγενικό σας πρόσωπο θα σας κάνει να είστε επιφυλακτικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι προσφορές στον συναισθηματικό σας τομέα είναι πολλές, αλλά ό,τι σάς ενδιαφέρει δεν σας ικανοποιεί. Μια ερωτική περιπέτεια έρχεται για να ενισχύσει την αισιοδοξία σας. Ενδιαφερθείτε για τα προβλήματα των φίλων σας και βοηθήστε τους, αν μπορείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ισως ένα ταξίδι ματαιωθεί ή μια συμφωνία καθυστερήσει, αλλά θα σας γίνει μια σημαντική πρόταση συνεργασίας και θα πρέπει να αποβάλλετε το άγχος σας, γιατί επηρεάζει τη μαχητικότητά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η επικοινωνία σας αρχίζει να καλυτερεύει, όμως, προσπαθήστε να μείνετε μακριά από παρατυπίες και λάθη, που θα έχουν αντίκτυπο στα σχέδιά σας, και κάντε συνετούς οικονομικούς χειρισμούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε διαφωνίες με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί μόνο με ηρεμία θα καταφέρετε να δείτε ποια πρόσωπα δεν θέλουν τίποτα να δώσουν ή ίσως δεν μπορούν. Δώστε προσοχή σε θέματα που αφορούν αλλαγές στην καριέρα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κάντε έναν απολογισμό και θα διαπιστώσετε, ακόμα και αν αγχωθείτε ή πιεστείτε, πως δεν είστε εσείς αυτοί που ανήκουν τους χαμένους. Εάν, όμως, περιμένετε το ίδιο και από τους άλλους, θα δυσαρεστηθείτε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...