Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 29 Ιουνίου

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, ώστε να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Γίνετε περισσότερο συνεργάσιμοι και ελαστικοί, ώστε να μπορέσετε να λάβετε βοήθεια από τους συνεργάτες αλλά και τον σύντροφό σας αυτή την περίοδο, που είναι γεμάτη υποχρεώσεις και εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να έχετε τη διάθεση να βάλετε καινούργιους στόχους, αλλά πρέπει πρώτα να κάνετε προσεκτικούς υπολογισμούς, ώστε να μη διακυβεύονται τα οικονομικά σας. Καταφέρατε να πετύχετε να δίνετε και να παίρνετε ισότιμα, οπότε σταματήστε να γκρινιάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθήστε την κοινή λογική σε αυτά που επιδιώκετε και μετριάστε κάπως τις προσδοκίες σας για να μη στενοχωριέστε όταν δεν μπορούν να εκπληρωθούν όλα τα όνειρά σας. Αναγνωρίστε στην αγάπη το χάρισμα που έχει να γιατρεύει τις πληγές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναλάβετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επιδιώξετε καλύτερους όρους εργασίας, προχωρώντας προσεκτικά και με αργά βήματα και θα διαπιστώσετε ότι δεν θα μείνετε παραπονεμένοι.

ΛΕΩΝ: Σεβαστείτε τα συμφέροντα και τον χώρο των άλλων, μια που εσείς θα έχετε σημαντική ηθική και πρακτική στήριξη από την πλευρά ατόμων που πιστεύουν σε εσάς και έχουν κύρος. Αλλάξτε τακτική και μην παίζετε παιχνίδια δύναμης, γιατί θα χάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προωθήστε την αναδιοργάνωση των επαγγελματικών και των κοινωνικών σας θεμάτων, προχωρώντας με βάση κάποιο σχέδιο, και όχι ακροβατώντας με πιθανά σενάρια. Μεταδώστε στους συνεργάτες σας τον ενθουσιασμό που έχετε αυτές τις ημέρες.

ΖΥΓΟΣ: Εκτός από τόλμη, χρειάζεστε και τα μέσα για να μπορέσετε να εξασφαλίσετε τις αλλαγές που θα σας βοηθήσουν. Δώστε, λοιπόν, σημασία στις λεπτομέρειες, γιατί κι αυτές παίζουν τον ρόλο τους. Εάν υπάρχουν κάποιοι που σας αμφισβητούν, δώστε τους πιο πειστικές αποδείξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επειδή το πιο σημαντικό είναι να δημιουργήσετε στεγανά στις σχέσεις σας, δημιουργήστε τις βάσεις μιας σωστής επικοινωνίας για να αποκτήσετε τη σύμπνοια και τη στήριξη των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μελετήστε τα τωρινά δεδομένα της ζωής σας για να κάνετε βαθιές τομές σε όλα με ρεαλισμό και αποφασιστικότητα, μια που οι εξαρτήσεις είναι καλές μόνο μέχρι ενός ορίου. Μην πειραματίζεστε με φιλικές σχέσεις που έχουν αποδείξει εδώ και καιρό ότι είναι ανθεκτικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Νιώστε αυτάρκεις τώρα που φαίνεται να ευνοήστε στον επαγγελματικό και τον οικονομικό σας τομέα, δημιουργώντας παράλληλα μια νέα τάξη πραγμάτων. Εάν δεν μπορείτε να παρακολουθείτε τις εξελίξεις, ζητήστε περισσότερο χρόνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η σκέψη που κάνετε και δεν βλάπτει άλλους δείχνει ότι φροντίζετε τον εαυτό σας. Συνεχίστε έτσι, ακόμα και αν κάποιοι σάς πουν εγωιστές και ατομιστές. Μην απομονώνεστε τελείως, χάνοντας την επαφή με τον πραγματικό κόσμο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να μην υπάρχουν θύτες και θύματα, δημιουργείστε σχέσεις εμπιστοσύνης και μετά ασχοληθείτε με θέματα συμπεριφοράς δική σας ή του περιβάλλοντός σας. Μην το βάζετε κάτω, αν οι προσπάθειές σας να πείσετε κάποιον συνεργάτη σας αποδειχτούν άκαρπες.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ