Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ετεοκλής Παύλου αποκαλύπτει για το ατύχημα: «Δεν χτυπούσε το κινητό μου...

Με αφορμή την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στάθης Παπούλιας...

Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι ένας αρκετά καταθλιπτικός άνθρωπος»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατά τη διάρκεια του νέου ριάλιτι...

Η συγκίνηση της Νένας Χρονοπούλου για τον γιο της: «Γεννήθηκε 25 εβδομάδων,...

Η Νένα Χρονοπούλου κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Super...

«Ψυχοκόρες»: Ο Κοσμάς επισκέπτεται τη Νέλλα στη κλινική

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Έξι...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 2 Ιουλίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε, αν…

ΚΡΙΟΣ: Αρκετό κομμάτι της μέρας σας θα είναι κουραστικό, αλλά δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει, μια που οι υπόλοιπες ημέρες θα προσφέρονται για δράση, σε όλα τα επίπεδα. Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι προοπτικές που θα υπάρξουν θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές, γι’ αυτό μην πτοηθείτε από μικρές δυσκολίες, αλλά υιοθετήστε πνεύμα συνεργασίας στον επαγγελματικό σας χώρο. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανώτερούς σας.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Να είστε πιο ευέλικτοι στις οικονομικές και τις συναισθηματικές συναλλαγές σας και να αφήνετε χώρο και στους άλλους να αναπτυχθούν, ώστε να βγείτε και εσείς κερδισμένοι. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ακούστε με προσοχή τις συμβουλές και τις υποδείξεις των άλλων για να διευκολυνθείτε περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύετε και ίσως να μπορέσετε να αποφύγετε λάθη στον οικονομικό τομέα. Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σάς δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό τομέα.

ΛΕΩΝ: Οι συναναστροφές σας με τους άλλους θα σας βοηθήσουν ποικιλοτρόπως, ώστε να έχετε αξιόλογο κέρδος και πρόοδο και να πάψετε να είστε τόσο ανήσυχοι. Για να νιώσετε πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ξεκολλήστε από τα τετριμμένα και κάντε βήματα προόδου, παίρνοντας κοντά σας και τους άλλους, όμως χωρίς να το παίζετε αρχηγοί, καθώς θα περιπλέξετε τα πράγματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αναλώνεστε σε θέματα που δεν οδηγούν πουθενά. Η σιγουριά που νιώθετε και η συμπαράσταση των άλλων θα είναι αυξημένες, όμως θα χάσετε τον έλεγχο στον οικονομικό τομέα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με πρακτικό μυαλό, θα καταφέρετε να έχετε απολαβές και να κάνετε πραγματικότητα τα σχέδιά σας αλλά και τις υποσχέσεις που σας έχουν δώσει. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε ή μην αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Διορθώστε λάθη ή παραλείψεις που έχετε κάνει σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας για να ανοίξετε καινούργιους δρόμους και να δικαιωθούν οι προσπάθειές σας. Συζητήστε και προσπαθήστε να έρθετε ο ένας πιο κοντά στον άλλο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αναπτύξτε τον κύκλο των γνωριμιών σας και κάντε σχέσεις με άτομα που θεωρείτε ενδιαφέροντα και θα σας είναι χρήσιμα στο μέλλον. Κατανοήστε πως, καλώς ή κακώς, δεν παρέχονται εξαρχής εγγυήσεις για το μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα χρειαστεί να κρατήσετε λεπτές ισορροπίες ανάμεσα στην επιείκεια και στη σοβαρότητα, αλλά θα βοηθηθείτε, αν επιμείνετε μόνο στο πρώτο, για να μη φανείτε στα μάτια των άλλων υπερβολικοί και απαισιόδοξοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν θέλετε να αποφύγετε κακοτοπιές, παρεξηγήσεις και να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας με επιτυχία, είναι απαραίτητο να λειτουργήσετε με λογικές και συμβιβαστικές μεθόδους. Με το να αφήνετε το παρελθόν να αναμειγνύετε με το παρόν θα καταφέρετε μόνο να προκαλέσετε κλυδωνισμούς στη σχέση σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Τρέλανε» τη Σολωμού η Τζολί

Μπροστά στην Αντζελίνα Τζολί ούτε η Μαρία Σολωμού μένει...

Ανοιξιάτικες βουτιές στα Αχλα της Ανδρου για τον Αγγελο Λάτσιο

Μπορεί να είναι ακόμη τέλος Απριλίου, αλλά ο καλοκαιρινός...

Απατημένος μεγαλογιατρός τσάκωσε την άπιστη σύζυγό του με κυβερνητικό

Ο πολύπαθος χώρος της υγείας δεν συνταράσσεται μόνο από...

Η Οικονομάκου τα… άκουσε πάλι διαδικτυακά έπειτα από το διαζύγιό της από τον Μιχόπουλο

Μπορεί η επίσημη ανακοίνωση για τον χωρισμό τους, που...

Εκτός «Super Κατερίνα» ο Μικρούτσικος μετά τη νέα επίθεση στην Κατερίνα Καινούργιου

Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου! Παρελθόν φαίνεται πως αποτελεί...

Στο Vault η Καβογιάννη, παρέα με την «Καβογιάννη»

Την παράσταση «Elizadeth», σε διασκευή και σκηνοθεσία Δημήτρη Καρατζιά,...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...