Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 24 Ιουλίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε χρόνο, αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά…

ΚΡΙΟΣ: Λύστε τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ταξινομώντας τα πράγματα με τέτοιο τρόπο ώστε να μη χρειάζεται να ανατρέχετε στο παρελθόν για να πάρετε τις πληροφορίες που σας είναι απαραίτητες. Με τη βοήθεια της τετράγωνης λογικής θα πετύχετε πολλά από αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε να πείσετε τους άλλους για την ικανότητα και την εξυπνάδα σας με επιχειρήματα, ώστε να δημιουργήσετε μια σταθερή συμμαχία για εσάς, που θα σας βοηθήσει στην εξέλιξή σας. Ξεχάστε και πετάξτε από πάνω σας προκαταλήψεις που δεν σας αφήνουν να χαρείτε τη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη χάνετε χρόνο, αν έχετε αποφασίσει να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αλλά αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε με ανθρώπους οι οποίοι θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δώστε στον εαυτό σας τον χρόνο που χρειάζεται ώστε να μετρήσετε όλα τα πλην και τα συν για τα οικογενειακά σας θέματα που σας απασχολούν, καθώς η αντιμετώπισή τους με επιπολαιότητα θα σας δημιουργήσει μεγαλύτερες υποχρεώσεις.

ΛΕΩΝ: Μπορεί να έχετε πολλές υποχρεώσεις, αλλά το καλό είναι ότι με τη συνεχή απασχόλησή σας ξεφεύγετε και δεν γυρίζετε στο παρελθόν, που σας θλίβει και δεν σας επιτρέπει να εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις προς όφελός σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προτού μιλήσετε, σκεφτείτε τι θα πείτε και τα αποτελέσματα των λόγων σας, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε πραγματικά πολύ δύσκολη θέση, εξαιτίας της βιασύνης και της επιπολαιότητάς σας.

ΖΥΓΟΣ: Τώρα, που δεν υπάρχει τόση πίεση, μην αναβάλλετε όλο τα θέματα που έχετε να λύσετε. Θα μάθετε πράγματα που σας είναι απαραίτητα εδώ και καιρό. Θα βρεθούν άνθρωποι που θα θελήσουν να δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά σας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προσέξτε τις αποφάσεις σας και αφήστε τη λογική να καθοδηγήσει τις πράξεις σας, αφού οι εντυπώσεις που έχετε για τους συνεργάτες σας δεν σας επιτρέπουν να τους εμπιστευτείτε. Εκφράστε τα συναισθήματά σας για να μη χάσετε σημαντικές ευκαιρίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε ποια άτομα πρέπει να βγουν από τη ζωή σας και κοιτάξτε μπροστά, προγραμματίζοντας τις εργασίες σας χωρίς αγωνία και άγχος, αλλά με ενθουσιασμό, αφού πετυχαίνετε αυτά που θέλετε. Πρέπει να καταλάβετε τι είναι σημαντικό και να μην προσθέτετε παραπάνω πίεση στον εαυτό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί συχνά να παραβιάζετε τα όρια που βάζετε στον εαυτό σας και να φτάνετε γρηγορότερα στους στόχους σας, όμως τώρα εφαρμόστε τη στρατηγική σας για να έχετε υποστήριξη κι από άλλα άτομα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν καταφέρετε να μάθετε να συμβιβάζεστε, θα βγείτε κερδισμένοι, γιατί οι άλλοι, βλέποντας τη συμπεριφορά σας και τη μετριοπάθειά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις. Αναθεωρήστε απόψεις που έχετε, οι οποίες σας κρατούν μακριά από την επιτυχία.

ΙΧΘΥΕΣ: Επειδή δεν μπορείτε να βρίσκεστε υπό συνεχή πίεση, βρείτε τρόπους που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ετσι κι αλλιώς, ξέρετε ότι ακόμα έχετε πολύ δρόμο μπροστά σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ