Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 25 Ιουλίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Η αγάπη που…

ΚΡΙΟΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές και διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να αντιμετωπίζετε τα νέα δεδομένα επιφανειακά.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις. Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό, προτιμήστε να αποχωρήσετε αντί να πάρετε ενεργό μέρος. Η μέρα είναι ιδανική για να βγείτε έξω, να διασκεδάσετε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και για να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας ευχαριστήσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εάν δεν τα καταφέρνετε στα πρακτικά ζητήματα, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ρεαλιστές. Η αγάπη που έχετε για τη ζωή είναι διάχυτη, κάνοντας τους πάντες να θέλουν να βρίσκονται στο πλευρό σας, αφού μαζί σας δεν θα νιώθουν ανία.

ΛΕΩΝ: Μην αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες και αναδιοργανώστε βασικούς τομείς της ζωής σας. Μια μικρή αναταραχή που θα προκληθεί, αφήστε την να περάσει χωρίς να αντιδράσετε σπασμωδικά και βιαστικά, για να μην μπλοκάρετε τα σχέδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα αναμετρηθείτε με τους συνεργάτες σας και θα αντιμετωπίσετε κατά μέτωπο τους χρόνιους αντιπάλους σας. Οι παράλληλες δραστηριότητες που θα έχετε σε όλους τους τομείς της ζωής σας δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

ΖΥΓΟΣ: Δοθείτε στην απόλυτη και χωρίς όρους αγάπη. Οι σχέσεις σας θα είναι άκρως ικανοποιητικές, γι’ αυτό δεν πρέπει να μπερδευτείτε και να πάρετε μέρος σε παρασκηνιακές καταστάσεις που θα σας ζημιώσουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα αγαπήσετε σε βάθος και θα είστε έτοιμοι να θυσιάσετε τα πάντα στον βωμό του έρωτα, ακόμα και τον ίδιο σας τον εαυτό. Πρέπει να αλλάξετε πολλά στον επαγγελματικό χώρο και να επεκταθείτε κοινωνικά, για να έρθει γρήγορα η καταξίωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εξοπλιστείτε με μέσα και με επιχειρήματα και μην υποχωρείτε από φόβο και μόνο. Θα είστε κοινωνικοί και αγαπητοί στους γύρω σας, αλλά στις πιο κλειστές σχέσεις σας αρκετά δύσκολοι και απρόσωποι. Μην υπεραναλύετε τα πάντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε τις απαραίτητες ισορροπίες τόσο για το δικό σας καλό όσο και για των άλλων. Δημιουργήστε τα θεμέλια που θα στηρίξουν το μέλλον σας και θα σας δώσουν την αίσθηση σταθερότητας που τα τελευταία χρόνια είχατε χάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη φοβηθείτε τα απρόοπτα που θα υπάρξουν, γιατί και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Δεν χρειάζεται να είστε πεισματικά αμετακίνητοι σε όλα, γιατί θα εξοργίσετε άτομα που δεν θέλετε και δεν θα είναι τόσο εύκολο να ξεφύγετε από καταστάσεις που εσείς οι ίδιοι έχετε δημιουργήσει.

ΙΧΘΥΕΣ: Η τροπή που θα πάρουν τα πράγματα δεν θα είναι απαραίτητα δυσάρεστη. Συγκεντρωθείτε στους στόχους και τους σκοπούς σας και καθώς έχετε αρκετά αναπτυγμένη αντίληψη, θα καταλάβετε πολύ γρήγορα τι συμβαίνει γύρω σας και θα αντιδράσετε άμεσα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...