Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 30 Ιουλίου

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή με τους οποίους συνεργάζεστε και μην τους …

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και λογική, χωρίς ρίσκα, καθώς τα εργασιακά προβλήματα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα. Μην παρασυρθείτε σε υπερβολές αυτήν την περίοδο που είστε ευάλωτοι. Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε εσφαλμένη τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη βιαστείτε να κάνετε πράξη διάφορα πράγματα, ασάφειες ή περιπλοκές στον συναισθηματικό σας τομέα, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε τις δυσκολίες και δεν θα βρείτε τις απαιτούμενες λύσεις. Αναζητήστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Παρόλο που δεν περνάτε την ωραιότερη εποχή της ζωής σας, η πιθανότητα να βρείτε μια άκρη τόσο στα οικονομικά όσο και στα προσωπικά σας θέματα υπάρχει. Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κινηθείτε με μεθοδικότητα και υπομονή, επαναλαμβάνοντας τις προσπάθειές σας μέχρι να πέσουν τα εμπόδια, και μην πεισμώνετε και απελπίζεστε επειδή δεν γίνονται αυτά που θέλετε άμεσα.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι σε ανθρώπους που αγαπάτε ή με τους οποίους συνεργάζεστε και μην τους επιτίθεστε όταν οι επαγγελματικές ή οικογενειακές συνθήκες δυσκολεύουν. Διατηρήστε τις αναγκαίες ισορροπίες στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για να απαλλαγείτε από το άγχος, εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα υπάρξουν για να τακτοποιήσετε τα επαγγελματικά και τα οικονομικά προβλήματα που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Οργανώστε την ημέρα σας και αποφύγετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αποφύγετε λάθη, πολέμους και ρήξεις στις προσωπικές σας υποθέσεις, κι ας εντείνονται οι δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, γιατί θα βγείτε εκτός εαυτού και θα τα κάνετε χειρότερα. Εάν δεν σταματήσετε να φλερτάρετε ανεξέλεγκτα, πολύ σύντομα θα μείνετε μόνοι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πειθαρχήστε στις εξωτερικές συνθήκες και δώστε βαρύτητα στις επιχειρηματικές δραστηριότητές σας, που έχετε παραμελήσει εδώ και καιρό. Το να κάθεστε άπραγοι δεν ωφελεί σε τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ανεχτείτε το περιβάλλον και τις συνθήκες που διαμορφώνονται στον χώρο σας, χωρίς να χάσετε την ψυχραιμία σας και χωρίς να πιέσετε ανθρώπους ή καταστάσεις. Μη θεωρείτε ως δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προβάλλετε διακριτικά τα προσόντα σας, γιατί η αναγνώριση από τους άλλους έρχεται αυθόρμητα και όχι με το «έτσι θέλω», εκτός αν επιθυμείτε να προκαλέσετε αντιδράσεις. Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μία σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η πρακτική μορφή των υπαρξιακών ζητημάτων αντιπροσωπεύεται στις σχέσεις, στα επαγγελματικά και στα οικονομικά, αλλά δεν θα γίνει τίποτα χωρίς προσπάθεια εκ μέρους σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Κατασταλάξτε σε νέες στρατηγικές και μελετήστε τα δεδομένα πριν ενεργήσετε παρορμητικά, για να μπορέσετε να πράξετε με επιτυχία τις αλλαγές που επιθυμείτε. Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...