Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 2 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν θέλετε να αποφύγετε να προκληθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές…

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις, οι συναντήσεις και οι επαφές που θα χρειαστεί να κάνετε για τον επαγγελματικό τομέα θα καταναλώσουν τον περισσότερο από τον χρόνο σας, αλλά θα αξίζει πραγματικά, αφού δεν θα χάνεστε σε ανούσια πράγματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Η επικοινωνία σας θα κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα, αφού το πλανητικό σκηνικό δρα υπέρ σας. Οι συζητήσεις που θα έχετε με τους συνεργάτες σας θα βρίσκουν τον στόχο τους και στο πλευρό σας θα τάσσονται οι δικοί σας άνθρωποι.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η διπλωματία σας συνεργάζεται με την καλή σας τύχη, γι’ αυτό μην προσπαθήσετε να εκλογικεύσετε συναισθήματα που θα δηλητηριάσουν την ψυχή σας. Βάλτε λογική στο συναίσθημα και συναίσθημα στη λογική.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η μέρα θα σας προσφέρει ευκαιρίες, που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές και ανακατατάξεις. Ψάξτε όποιο ζήτημα σας απασχολεί και η έμπνευση της στιγμής θα σας βοηθήσει πολύ και θα σταθεί χορηγός στις προσπάθειές σας.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε χαρούμενοι και ευδιάθετοι, αλλάξτε την εμφάνισή σας. Δεν χρειάζεται να κάνετε αγορές που δεν σας είναι απαραίτητες και θα σας βγάλουν από τον προϋπολογισμό σας. Για να μην προκαλέσετε την τύχη σας και λειτουργήσει σε βάρος σας, σταματήστε να είστε απόλυτοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο κύκλος του παρελθόντος κλείνει οριστικά και, συνειδητά ή ασυνείδητα, θα πρέπει να ψάξετε για βαθύτερες έννοιες της ζωής και να συμφιλιωθείτε με τον εαυτό σας, ώστε να μπορέσετε να ακολουθήσετε διαφορετικούς δρόμους.

ΖΥΓΟΣ: Μεγάλη άνοδος στην κοινωνική ζωή σας. Αυτό θα είναι το δώρο της μέρας για τους περισσότερους από εσάς. Οι καινούργιες γνωριμίες που θα κάνετε, αλλά και αυτές που ήδη έχετε θα αναπτυχθούν και θα αποδώσουν καρπούς που θα είναι για το συμφέρον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Με προσοχή και μεθοδικές κινήσεις οι επαγγελματικές υποθέσεις σας θα προχωρήσουν θετικά. Αναλάβετε πρωτοβουλίες που θα σας δώσουν μεγαλύτερη ισχύ στον επαγγελματικό χώρο. Είναι περιττό να ανησυχείτε για υποθέσεις που δεν μπορείτε να ελέγξετε με κανέναν τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οταν θέλετε να αποφύγετε να προκληθούν διαφωνίες, μη βιαστείτε να αντιδράσετε σε προκλητικές κουβέντες. Μερικές φορές η πιο σωστή λύση είναι αυτή που θα σας υποδείξει η καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Πρέπει να περιορίσετε τις απαιτήσεις των οικείων σας προσώπων και να αντισταθείτε σθεναρά σε αυτές. Εάν επιθυμείτε πραγματικά να αντέξετε στις δοκιμασίες, πρέπει να βλέπετε τα πράγματα από τη θετική πλευρά τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αξιοποιήστε σωστά τις συνθήκες που επικρατούν, γιατί μπορούν να σας αποδώσουν πολλά. Φροντίστε να διατηρείτε την ψυχραιμία σας, γιατί σίγουρα αυτό θα εκτιμηθεί από τους άλλους. Μην αφήσετε την ανασφάλειά σας να σας κατατροπώσει, επειδή θα υπάρξουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Μάθετε να υπερασπίζεστε τα συμφέροντά σας από άτομα που σας περιτριγυρίζουν και είναι αδίστακτα. Τακτοποιήστε κάποιες σοβαρές εκκρεμότητες, για να έχετε και άμεσες λύσεις. Η προσέγγιση τρίτου ατόμου σε αισθηματικό πρόβλημά σας θα είναι καταλυτική.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...