Σάββατο, 2 Αυγούστου, 2025

Στέλλα Κονιτοπούλου: «Γι’ αυτό έσμιξα ξανά τους Κονιτοπουλαίους»

Μια ιδέα να συνενωθούν όλα τα μέλη της θρυλικής...

Το τραγικό τέλος της 4χρονης, που ήταν στα αζήτητα για έξι ημέρες

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η δράση της αδίστακτης 32χρονης...

«Ο Χορός του Γαλαξία»: Η φαντασμαγορική παράσταση χορού έρχεται στην Αθήνα

Ο οίκος μόδας Pierre Cardin και ο κορυφαίος χορευτής...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 3 Αυγούστου

ΖΥΓΟΣ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι -όπως εσείς πιστεύετε- η σχέση σας, αλλά η…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε ανταπόκριση στα καλέσματα και στις προσκλήσεις που θα σας κάνουν φίλοι, γνωστοί ή αγαπημένα σας πρόσωπα για να μη χάσετε καμία ευκαιρία. Θα έχετε την απαιτούμενη ενέργεια και τον δυναμισμό να προχωρήσετε με σίγουρα και θετικά βήματα.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε με γνώμονα τη λογική, ώστε να ξεπεράσετε με επιτυχία τα όποια εμπόδια και δυσκολίες βρεθούν στον δρόμο σας και να ανακάμψετε οικονομικά. Ενισχύεται η τάση σας για καινούργιες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να αναζωογονήσετε τη σχέση σας και να δώσετε πάλι την πρώτη θέση στον ρομαντισμό. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι καθημερινές σας υποθέσεις θα προωθούνται, ενώ οι προσφορές που θα προκύψουν θα είναι αρκετές. Θα έρθουν στην επιφάνεια επαγγελματικές υποχρεώσεις και εκκρεμότητες, που θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα, για να μην ανακόψετε την ανοδική σας πορεία.

ΛΕΩΝ: Προβείτε στις απαραίτητες συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές, όμως μην κινηθείτε παρασκηνιακά, γιατί αυτό θα σας βλάψει. Αποφύγετε να πάρετε μέρος σε εντάσεις, που θα προκαλέσουν ρήξη με τους συνεργάτες σας ή με άτομα κύρους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Βρείτε τρόπο να χαλαρώσετε και να ξεφύγετε από την καθημερινότητα, καθώς θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις ή αναβολές στα σχέδιά σας. Αποφύγετε ζήλιες και ακρότητες που θα βάλουν σε κίνδυνο τη σχέση σας και προτιμήστε τον διάλογο.

ΖΥΓΟΣ: Η αιτία του στρες του συντρόφου σας δεν είναι -όπως εσείς πιστεύετε- η σχέση σας, αλλά η δουλειά του. Βαθμιαία θα βελτιωθεί η διάθεση και των δυο σας, ενώ θα είστε πιο ανεκτικοί και ήρεμοι. Εάν θέλετε να βγείτε νικητές από αδιέξοδες καταστάσεις, καταπιαστείτε με πιο δημιουργικές ενασχολήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εστιάστε το ενδιαφέρον σας στα κοινωνικά ζητήματα και θα πρέπει η συμπεριφορά σας να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του κοινωνικού σας περιβάλλοντος. Η επικοινωνία σας, σε γενικές γραμμές, θα είναι ιδιαίτερα καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε να κλειστείτε στον συναισθηματικό σας κόσμο, που περιλαμβάνει μόνο τις αναμνήσεις σας. Εξωτερικεύστε τα βαθύτερα συναισθήματά σας για να γίνουν κατανοητά και μην πιστέψετε ότι είναι όλοι εναντίον σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα καλυτερέψει η διάθεσή σας και θα είστε ικανοί να αποδώσετε τα μέγιστα στον επαγγελματικό σας τομέα, ενώ θα πρέπει να προσέξετε κάποιες προσφορές που θα σας γίνουν, γιατί ίσως να είναι εφήμερες και χωρίς μέλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι επαγγελματικές σας σχέσεις προχωρούν και θα αποδώσουν καρπούς, ενώ θα αυξηθεί η επικοινωνία και η κοινωνικότητά σας. Μεγάλη εύνοια θα υπάρξει στις συνεργασίες και τις φιλικές σας σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η διάθεσή σας για διασκέδαση με ευχάριστη παρέα θα είναι αυξημένη. Να είστε εγκρατείς σε αυτά που θέλετε να πείτε, καθώς το κλίμα στον οικογενειακό σας κύκλο θα είναι κάπως ανήσυχο και μια λάθος λέξη θα είναι ικανή να πυροδοτήσει εντάσεις.

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η επιθυμία της Μοσχολιού που θα γίνει πραγματικότητα είκοσι χρόνια από τον θάνατό της

«Μήνας Βίκυς Μοσχολιού» θα έπρεπε να ονομαστεί ο Αύγουστος,...

«Τσάκωσαν» γνωστή τραγουδίστρια σε ρομαντικό δείπνο με πολιτικό

Τι συνέβη με την τραγουδίστρια και τον πολιτικό;

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι ηθοποιών – Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα

Ερωτεύτηκαν στα γυρίσματα και έγιναν ζευγάρι στη ζωή. Για ποιους πρόκειται;

Πώς τραγουδιστής κατέληξε στο Α.Τ. Αλμυρού

Σε φιάσκο κατέληξε η εμφάνιση λαϊκού τραγουδιστή στη Νέα...

Μελίνα Νικολαΐδη: Νέα αρχή μετά τον χωρισμό με τον Φιντιρίκο – Η μετακόμιση και η μελαγχολία

Η Μελίνα Νικολαΐδη χώρισε πρόσφατα με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και έφυγε από το σπίτι του καθώς έμενε μαζί του όταν βρισκόταν στην Ελλάδα.

Δακρυσμένη on camera η Εβελίνα Νικόλιζα: «Μου έχουν σπάσει όλοι τα νεύρα»

Συναισθηματικά φορτισμένη η Εβελίνα Νικόλιζα ανέβασε το νέο της vlog στο youtube μη κρύβοντας τα δάκρυά της.

Το ελληνικό καλοκαίρι της «πριγκίπισσας του τσιμέντου» Αλίνας Καλτσίδου

Τι κι αν κάνει διακοπές στα πιο εξωτικά μέρη...
spot_img
spot_img