Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 4-5 Αυγούστου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις…

ΚΡΙΟΣ: Για να περάσει το δικό σας, δράστε με μεγάλη διπλωματία και όχι θίγοντας τα συμφέροντα των άλλων. Η σχέση σας είναι από τις καλύτερες και αξίζει τον κόπο να παλέψετε για αυτήν. Η ανάγκη δημιουργίας νέων στρατηγικών ή ανανέωσης των παλιών θα φέρει στο μέλλον οικονομική ανάκαμψη.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενισχύστε την τάση σας για δραστηριότητες και πρωτοβουλίες που θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας. Κρατώντας τη θέση «όλα ή τίποτα», αυξάνετε την πιθανότητα να κρατήσετε κοντά σας ό,τι σας αξίζει. Για να βγείτε κερδισμένοι στην καθημερινότητά σας, πρέπει να δείχνετε αποφασιστικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απελευθερωθείτε από καταστάσεις του παρελθόντος και ενισχύστε τη διάθεσή σας τολμώντας αλλαγές. Οι συνθήκες του περιβάλλοντός σας έχουν αρχίσει να βελτιώνονται και μαζί και η αισιοδοξία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η επιφυλακτικότητά σας σας προστατεύει από λάθη που μπορεί να γίνουν εξαιτίας του αυθορμητισμού σας. Η τύχη δεν σας εγκαταλείπει εύκολα, αλλά πρέπει να οργανωθείτε για να έχετε αποτελέσματα. Κινητοποιηθείτε με θάρρος, ώστε να καλύψετε ανάγκες που είχατε αφήσει πίσω.

ΛΕΩΝ: Οργανωθείτε και διεκδικήστε για τον εαυτό σας περισσότερη ικανοποίηση σε όλα τα επίπεδα. Η καταπίεση που σας ασκούν οι άλλοι σάς κάνει να δυσανασχετείτε και να αντιδράτε έντονα. Για να βγάλουν οι άλλοι τις μάσκες τους, δώστε πρώτοι εσείς το παράδειγμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εξετάστε τις πεποιθήσεις και τις νοοτροπίες σας, αλλά παράλληλα ωριμάστε και πνευματικά. Ανακαλύψτε από τι σας δημιουργούνται αναστολές και θα βάλετε τάξη σε ό,τι σας ταλαιπωρεί. Μελετήστε τη στάση που κρατάτε απέναντι σε υποθέσεις σας που τρέχουν.

ΖΥΓΟΣ: Η άμεση ευαισθητοποίηση και το ένστικτο της επιβίωσης θα σας παρέχουν τις σωστές λύσεις. Οι πράξεις, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα επηρεάσουν θετικά το αποτέλεσμα. Μιλήστε με ανοιχτά χαρτιά για να μην υπάρξει μια διχογνωμία ανάμεσα σ’ εσάς και στο περιβάλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Για να βγείτε αλώβητοι από εσωτερικές επαγγελματικές μάχες, χρειάζεται να πάρετε κι άλλα μέτρα. Ερευνήστε τους όρους που θα εξυπηρετούν το συμφέρον σας, χωρίς βιαστικές κινήσεις. Τώρα θα αποδείξετε στους άλλους πόσο καλά μπορείτε να πειθαρχήσετε τον εαυτό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Φροντίστε οι διακανονισμοί που θα κάνετε να είναι όσο γίνεται στα μέτρα σας. Σε ό,τι αφορά επαγγελματικές συμφωνίες σας, ερευνήστε κάθε πτυχή τους πριν αποφασίσετε. Μπορεί να είστε συναισθηματικά άτομα, αλλά η τετράγωνη λογική θα σας δείξει τι να ακολουθήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα περιθώρια για ανάπτυξη σε πτυχές της ζωής σας που είχαν μείνει στάσιμες είναι πολλά. Κινητοποιηθείτε για να κερδίσετε μια καλύτερη θέση στις καρδιές των άλλων. Βγάλτε περισσότερο συναίσθημα και να είστε πιο συνεργάσιμοι, για να πετύχετε στον εργασιακό σας χώρο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Καλυτερεύστε την εικόνα σας, που είναι εξίσου σημαντική με το να εκτιμήσετε τις ικανότητές σας. Ενεργοποιήστε τις κρυμμένες δυνάμεις σας και αξιοποιήστε τις σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Δικτυωθείτε κοινωνικά και οι ευκαιρίες που θα έχετε θα πολλαπλασιαστούν θεαματικά.

ΙΧΘΥEΣ: Η δέσμευση και η αφοσίωση στις επιλογές σας θα θέσουν τις βάσεις μιας σημαντικής αναβάθμισης. Μη δώσετε σημασία σε σχόλια εντελώς ανεδαφικά που θα γίνουν σε βάρος άλλων, αλλά ασχοληθείτε με τις φιλοδοξίες σας και δώστε βάση στις νέες αρμοδιότητες που θα αναλάβετε.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...