Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 8 Αυγούστου

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση, για να ωφεληθείτε. Ακούστε…

ΚΡΙΟΣ: Η ικανότητά σας να αψηφάτε τους κινδύνους θα είναι αυξημένη, από την άλλη, όμως, θα σας κάνει αρκετά βιαστικούς, ανυπόμονους και νευρικούς, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες σας, συνυπάρξτε και συνεργαστείτε με άτομα που έχουν σταθερή βάση, για να ωφεληθείτε. Ακούστε τι έχουν να σας πουν οι άλλοι και ασχοληθείτε εντονότερα με τον οικονομικό τομέα, ειδικότερα με τα έσοδά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Απομακρυνθείτε από παλιές καταστάσεις που σας φθείρουν, αλλά θα πρέπει να βρείτε τρόπο να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες και στις υποχρεώσεις που έχετε προς τρίτους, για να μην κινδυνέψουν τα εισοδήματά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παλέψτε με θεμιτά μέσα για να επικρατήσετε στις δυσκολίες ή στα προβλήματα που θα προκύψουν και να βγείτε νικητές, χωρίς να χάσετε κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει. Οι υπερβολές ανήκουν κάπου, αλλά σίγουρα όχι σε εσάς.

ΛΕΩΝ: Η παρουσία σας στον εργασιακό χώρο θα γίνει αρκετά έντονη, όμως δεν θα πρέπει για κανέναν λόγο να γίνει επιβλητική. Δώστε μεγάλη προσοχή σε ό,τι κάνετε και μη θεωρείτε τίποτα δεδομένο, ειδικά στον έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι προκλήσεις στον οικονομικό τομέα θα σας βοηθήσουν με σωστή οικονομική διαχείριση να αυξήσετε τα έσοδά σας. Σταθεροποιήστε τις σχέσεις σας, για να πάψετε να είστε μόνοι και να ξεχάσετε τι σημαίνει μοναξιά.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί να υπήρχε λόγος που δικαιολογούσε την αναβλητικότητά σας, αλλά πρέπει να το διορθώσετε. Για να πετύχετε δεν φτάνει μόνο να έχετε την ιδέα. Συνειδητοποιήστε τα ελαττώματά σας, για να ανοίξετε δρόμους για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν χρειάζεται να κάνετε συνέχεια παιχνίδια δύναμης, για να ελέγχετε τις καταστάσεις. Συγκεντρωθείτε στα θέματα που σας απασχολούν και βρείτε λύσεις βασιζόμενοι στις εμπειρίες σας. Μη βιαστείτε να παραιτηθείτε από τα σχέδιά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναδιοργανώστε το καθημερινό σας πρόγραμμα, για να έχετε ελεύθερο χρόνο να κάνετε ό,τι επιθυμείτε. Οι ιδεαλιστικές σας απόψεις συνήθως επηρεάζουν και τις μελλοντικές αποφάσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μελετήστε πολύ τις μεγάλες σας προσδοκίες, για να επηρεάσετε θετικά τη ζωή σας, αλλά και των αγαπημένων σας προσώπων. Η ένταση που θα έχετε δεν θα σας επιτρέπει να εισπράττετε το ενδιαφέρον των δικών σας ανθρώπων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες και πρέπει να εκμεταλλευτείτε σωστά τον χρόνο σας. Να είστε περισσότερο συνετοί σε επιχειρηματικά ρίσκα και λιγότερο σπάταλοι. Οταν οι άλλοι απαιτούν από εσάς περισσότερα από αυτά που μπορείτε να δώσετε, απλά αρνηθείτε.

ΙΧΘΥΣ: Η μονοτονία θα σας κάνει να νιώσετε κάπως κουρασμένοι και να θέλετε να κάνετε διαφορετικά πράγματα. Ο συγκρίσεις με το παρελθόν δεν σας βοηθούν να συνεχίσετε την πορεία σας. Η δημιουργικότητα και κάποια αναξιοποίητα ταλέντα σας θα γίνουν καινούργιες πηγές εσόδων.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...