Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Οικογενειακές στιγμές στα Νότια για τον Σόμμερ και τη σύζυγό του Βαλεντίνη

Οικογενειακές στιγμές στη Γλυφάδα μοιράστηκαν ο Κώστας Σόμμερ και...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 10 Αυγούστου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην…

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές που θα δέχεστε θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας και ίσως αυτός ο μήνας να είναι ο καλύτερος για τη σχέση σας. Είναι άδικο να κολλάτε στο παρελθόν, τώρα που βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική περίοδο της ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά σας πρόσωπα παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε και σας κάνουν να νομίζετε ότι είστε καταπιεστικοί. Οι κατακτήσεις σας θα είναι στο φόρτε τους και θα εντυπωσιάζετε τους πάντες στο πέρασμά σας.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση για να απολαμβάνετε όσα θέλετε, αλλά έχετε τη συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί, για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον απομονώνετε. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί δεν αδιαφορούν για εσάς, απλώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Απαιτείστε όλα όσα αξίζετε, προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώσετε την κατάσταση στη σχέση σας, επειδή ο σύντροφός σας έχει άγχος για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να αποκατασταθεί η σχέση με τον σύντροφό σας και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Σε μια σχέση που μπορεί να σας στηρίξει στο μέλλον, δημιουργήστε την οικειότητα που χρειάζεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα συναισθήματά σας, αλλά δεν θα έπρεπε να το σκέφτεστε τόσο. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη, ενεργήστε διπλωματικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν θέλετε να καταλάβετε τη συμπεριφορά που έχουν κάποιοι άνθρωποι με τους οποίους συναναστρέφεστε, χρησιμοποιήστε περισσότερο τη διαίσθηση παρά τη λογική. Φροντίστε να μην απουσιάζετε στις μεγάλες αλλαγές που θα γίνουν στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Σταθείτε στους χώρους που σας ενδιαφέρουν, αυξάνοντας τη δημοτικότητά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας στον σύντροφό σας. Από τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και από την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.

ΙΧΘΥΣ: Το πείσμα δεν θα σας βοηθήσει να ακολουθήσετε τον δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας θα οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...