Ζώδια: Προβλέψεις Πέμπτης 23 Αυγούστου

ΛΕΩΝ: Αν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές και σας επιτρέπουν να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε πολύ προσεκτικά τις κινήσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα σας και μη βιαστείτε να αποδείξετε ότι είστε αποφασισμένοι και έτοιμοι για όλα. Οταν οι γύρω σας δεν μπορούν να σας καταλάβουν, δεν σημαίνει πως πρέπει να τους παρεξηγείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν υπάρχουν κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα που μερικές φορές φέρονται εγωκεντρικά, μην αρχίσετε να τσακώνεστε μαζί τους, γιατί είναι μια προσωρινή κατάσταση που θα περάσει σύντομα. Αφήστε τα πράγματα να εξελιχθούν, χωρίς να πάρετε άμεσα θέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οταν οι εμπειρίες σας είναι απρόβλεπτες, σας προκαλούν ανασφάλεια και δεν είστε σίγουροι αν τις αντιμετωπίζετε σωστά, η ψυχραιμία θα σας σώσει από λάθη. Μην αφήσετε να σας απορροφήσουν οικογενειακά προβλήματα και αντισταθείτε στις απαιτήσεις των άλλων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα που έχετε για να μπορέσετε να βάλετε σε καινούργιες βάσεις τόσο τις σχέσεις σας όσο και και στις συνεργασίες σας. Αν υπάρξουν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια, πρέπει να τις αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

ΛΕΩΝ: Αν οι καταστάσεις που αντιμετωπίζετε είναι ενθαρρυντικές και σας επιτρέπουν να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά, φροντίστε να μη χάσετε τις ευκαιρίες. Πάρτε πρωτοβουλίες σε θέματα που είναι σημαντικά για εσάς και αφήστε τους συνεργάτες σας να πουν τις ιδέες τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εστιάστε την προσοχή σας στα επαγγελματικά θέματα. Βάλτε σε νέες βάσεις τα σχέδιά σας και προωθήστε τα, χωρίς να αποθαρρύνεστε από τις δυσκολίες που θα συναντήσετε. Φροντίστε να βρεθείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους.

ΖΥΓΟΣ: Αν πρέπει να αναβάλετε τις διακοπές που ήδη έχετε σχεδιάσει προκειμένου να αναδείξετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κάντε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Ενας τρόπος για να ανεβείτε ψυχολογικά και να φτιάξετε τη διάθεσή σας είναι να ανανεώσετε τον χώρο όπου ζείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αντί να υποδεικνύετε συνεχώς ή να προσπαθείτε να αποδείξετε στους άλλους πόσο πολύτιμοι είστε, αφήστε τους να το ανακαλύψουν μόνοι τους. Στις κακόβουλες λεκτικές επιθέσεις που είναι πιθανόν να δεχτείτε από κάποιους απαντήστε δεόντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αλλάξτε τον τρόπο προσέγγισης των οικονομικών σας θεμάτων περιφρουρώντας τα υλικά αποκτήματά σας και χωρίς να ρισκάρετε σε θέματα που δεν γνωρίζετε σε βάθος. Εγκυμονεί κινδύνους το να υποστηρίζετε πρόσωπα που δεν τα γνωρίζετε καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην αρνηθείτε να προσφέρετε τη βοήθειά σας σε αγαπημένα σας πρόσωπα, αν θέλετε να τα ευχαριστήσετε ή να τους επιβεβαιώσετε ότι ενδιαφέρεστε γι’ αυτά. Οι περίεργες ψυχολογικές σας μεταπτώσεις σας μπορεί να επηρεάσουν μια φιλική σχέση σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τολμήστε μόνο εκ του ασφαλούς, καθώς η ένταση στα επαγγελματικά θέματα δεν ευνοεί τα ρίσκα σε τομείς που η έκβασή τους δεν είναι εξασφαλισμένη. Δείξτε ενδιαφέρον για μια επαγγελματική υπόθεση μαθαίνοντας όλες τις παραμέτρους που την αφορούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Παλέψτε τις δυσκολίες με θάρρος και μη αφήσετε να σας πτοήσουν οι εξελίξεις που θα σημειωθούν τόσο στα οικονομικά σας όσο και στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Μάθετε να διακρίνετε τις πραγματικές ευκαιρίες, έστω και με τη βοήθεια της διαίσθησής σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ