Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 31 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική ανάπτυξή σας. Στα προσωπικά σας θα κατακτήσετε ένα…

ΚΡΙΟΣ: Η δυναμικότητά σας θα εκπλήξει και εσάς τους ίδιους, που δεν περιμένατε να έχετε τόσο μεγάλη διαφορά από τις προηγούμενες μέρες. Τα εξωτερικά γεγονότα επηρεάζουν την οικονομική κατάστασή σας, αλλά δεν είστε μόνοι σας σε αυτήν την κρίση.

ΤΑΥΡΟΣ: Υλοποιήστε τους στόχους σας με αξιοπρέπεια, κρατώντας πάντα τις αποστάσεις που πρέπει, γιατί έχετε τη δυνατότητα να βάλετε νέες βάσεις, αρκεί να τις προγραμματίσετε. Ελέγξτε τα νεύρα σας για να αποφύγετε τις παρεξηγήσεις, μια και θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προετοιμαστείτε για τις ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα σας, ώστε να είστε έτοιμοι να προχωρήσετε πιο δημιουργικά. Οι εξελίξεις οπωσδήποτε θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ισορροπήστε και προχωρήστε δημιουργικά, βάζοντας πρώτα μικρούς στόχους, ώστε να βλέπετε άμεσα τα αποτελέσματα τους και έτσι να παίρνετε θάρρος για μεγαλύτερους. Ικανοποιήστε αρκετές από τις φιλοδοξίες σας και η επαγγελματική απόδοσή σας θα φτάσει στο μάξιμουμ.

ΛΕΩΝ: Για να αποφύγετε και το παραμικρό λάθος, σκεφτείτε με ποιους ανθρώπους έχετε ανάγκη να συζητάτε και με ποιους πρέπει να είστε επιφυλακτικοί. Η διάθεση και η ετοιμότητά σας θα αποτρέψει οποιονδήποτε θελήσει να σας ρίξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με τις διαπροσωπικές σχέσεις σας που θα σας βοηθήσουν στην εξέλιξή σας και μεγαλώστε τον κοινωνικό κύκλο σας, χωρίς να απομονώσετε τις παρέες σας. Ανανεώστε καθετί που θα σας βοηθήσει στον επαγγελματικό τομέα και ανεβάστε το ηθικό σας.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα είναι μέρα δράσης και έχει μεγάλη σημασία να αφήσετε καλές εντυπώσεις στο περιβάλλον σας, προβάλλοντας μόνο τον καλό χαρακτήρα σας. Για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας, πρέπει να πάρετε κάποια επαγγελματικά ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι σωστές στρατηγικές μπορούν να βοηθήσουν την επαγγελματική ανάπτυξή σας. Στα προσωπικά σας θα κατακτήσετε ένα νέο πρόσωπο ή θα βελτιώσετε μια παλιά σχέση. Οργανωθείτε και συντονιστείτε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή πολλά νέα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να ανακαλύψετε παρακαμπτήριους δρόμους για την επιτυχία, αποφύγετε κάθε είδους φανατισμό και αρχίστε να μαθαίνετε από τα εμπόδια που συναντάτε. Δεν βλάπτει να αποφασίσετε να βάλετε νέους και ακόμα πιο φιλόδοξους στόχους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσοχή στα δικαιώματα που δίνετε και παίρνετε, καθώς τα κίνητρα των πράξεών σας θα καλλιεργήσουν το έδαφος για πολύπλοκες καταστάσεις. Να είστε πιο ευέλικτοι και πιο ανοιχτοί σε καινούργια πρόσωπα και καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επειδή οι επιθυμίες σας έχουν πολλαπλασιαστεί και μόλις ικανοποιείτε ένα αίτημά σας, ξαφνικά γεννιέται ένα άλλο, προσέξτε μη γίνετε στο τέλος άπληστοι. Οι ευκαιρίες του εργασιακού χώρου ξυπνούν την ανάγκη σας να ξεφύγετε από τα γνωστά και τα τετριμμένα.

ΙΧΘΥΕΣ: Εφόσον ξέρετε πλέον ποιες είναι οι ευθύνες που έχετε απέναντι στις σχέσεις σας, μέλημά σας πρέπει να είναι να δημιουργηθούν στεγανά, τα οποία θα σας προσφέρουν ασφάλεια. Αναδείξτε τα πραγματικά ταλέντα σας και εντυπωσιάστε τους πάντες γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...