Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 1-2 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε, γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με…

ΚΡΙΟΣ: Η κούρασή σας θα είναι αρκετή, αλλά θα συνοδευτεί από μεγάλη εύνοια στον οικονομικό τομέα και τον εργασιακό χώρο, κι έτσι θα υπάρχει θετικό αντιστάθμισμα. Προγραμματίστε σωστά ένα ταξίδι σας, για να πάνε όλα καλά και να ευχαριστηθείτε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε πως το φορτίο των ευθυνών που έχετε αναλάβει είναι πολύ μεγάλο, αλλά πρέπει να συνεργαστείτε. Μειώστε ζήλια, κτητικότητα και μην κλείνετε τα αυτιά σας σε παράπονα. Η γνώση θα σας ανοίξει νέους δρόμους και θα σταματήσει τον φόβο σας να προχωρήσετε σε μεγάλες αλλαγές.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα έχει πολλές απαιτήσεις, αλλά παράλληλα και ικανοποίηση σε όλους τους τομείς. Δείξτε συνέπεια, αφήνοντας τη θεωρία και περνώντας στην πράξη. Εάν τα εμπόδια που συναντάτε είναι πάρα πολλά, φροντίστε να μη χάσετε το κέφι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είστε αρκετά ευαίσθητοι και αυτό φαίνεται πως οι άλλοι δεν το καταλαβαίνουν εύκολα και σας παρεξηγούν. Δεν φταίνε αυτοί, αλλά εσείς, που κρύβεστε συνέχεια. Η ξεκούραση είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να εμπεδώσετε τις εμπειρίες που αποκομίσατε.

ΛΕΩΝ: Προσέξτε τις κινήσεις σας στο ξεκίνημα του μήνα, γιατί από εσάς θα εξαρτηθούν πολλά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα ερωτικά σας. Στις διαφορές δείξτε συμβιβαστική διάθεση. Ο έρωτας μπορεί να γίνει εξάρτηση, αλλά με τη βοήθεια της λογικής θα χαράξετε καινούργια πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Στον συναισθηματικό τομέα δείξτε ευαισθησία και κατανόηση. Δείξτε προσοχή στις οικονομικές και επαγγελματικές δοσοληψίες για να βγείτε κερδισμένοι. Με προσεκτικά βήματα, τολμήστε αλλαγές που θα ανεβάσουν το επίπεδο της ζωής σας.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί η στρατηγική που ακολουθείτε να είναι σε γενικές γραμμές σωστή, αλλά οι περιστάσεις αυτή τη στιγμή απαιτούν ευελιξία, υπομονή και τακτ από εσάς. Μη σπαταλήσετε την ενέργειά σας ασχολούμενοι με ανθρώπους που δεν εκτιμούν την αξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στο χέρι σας είναι να αξιοποιήσετε τις δυνατότητές σας, προκειμένου να κρατηθούν χρήσιμες ισορροπίες στην εργασία, στα οικονομικά και στις σχέσεις σας. Ο,τι πιο ουσιαστικό έχετε χρησιμοποιήστε το ως βάση, για να ξεκινήσετε μια νέα ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην απελπιστείτε, γιατί θα τα καταφέρετε και στα δύσκολα. Οι δικοί σας άνθρωποι μπορεί να σας εκνευρίζουν με αυτά που σας λένε, αλλά θα σας δώσουν τη βοήθειά τους. Σε ό,τι αφορά τα οικογενειακά σας ζητήματα, απαιτείται να κρατήσετε ήπιο το κλίμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μειώστε το πείσμα σας και συνεργαστείτε περισσότερο για να έχετε καλά αποτελέσματα. Αξιοποιήστε την ηθική και πρακτική βοήθεια φίλων και συγγενών. Διαπραγματευτείτε με θάρρος τα κεκτημένα σας και απαιτήστε ό,τι δικαιούστε και σας ανήκει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και μη μεγαλοποιείτε τις ελλείψεις σας, καθώς την κατάλληλη στιγμή θα έχετε την υποστήριξη που πρέπει για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Μάθετε να ζείτε καλύτερα και πιο δημιουργικά, χωρίς να ξεχνάτε πως η επικοινωνία είναι αναγκαία.

ΙΧΘΥΣ: Θα υπάρχει ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής σας, γι’ αυτό κάντε πρόγραμμα και ξεκινήστε αφήνοντας πίσω ό,τι δεν μπορεί να εξελιχθεί. Αποκτήστε τον πλήρη έλεγχο των καταστάσεων με κινήσεις που θα αφοπλίσουν τους γύρω σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...