Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Σίμος προσπαθεί να αποτρέψει την Αμαλία και...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Θεάσεις UFO πάνω από πυρηνικό σταθμό και σταθμό ατομικής ενέργειας στην Ινδία

Παγκόσμιες διαστάσεις παίρνει το μυστήριο με τις θεάσεις UFO...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να…

ΚΡΙΟΣ: Είστε πανέτοιμοι να διαπραγματευτείτε τους όρους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, αλλά η ανταπόκριση που θα έχετε εξαρτάται μόνο από τη στάση που θα τηρήσετε. Οι επιλογές σας θα έχουν βάση την αυτονομία σας, ενώ νέα ενδιαφέροντα θα ανανεώσουν τη διάθεσή σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Καταπολεμήστε το άγχος σας, που το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε λάθη, τα οποία αργότερα θα μετανιώσετε. Προσέξτε τα οικονομικά σας και, αν χρειαστεί, ζητήστε βοήθεια. Επικεντρώστε τις προσπάθειές σας στα πεδία της ζωής σας που σας δημιουργούν ανασφάλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε κάθε συναισθηματισμό που σας κάνει να αγκιστρώνεστε σε άχρηστα πράγματα, γιατί είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε εκκαθαρίσεις στη ζωή σας. Η προσαρμογή σας σε νέες συνθήκες δίνει άλλη μία ευκαιρία να ανακτήσετε τον δυναμισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Κάποιοι σάς έχουν πείσει πως σε πολλά θέματα δεν μπορείτε να αντεπεξέλθετε μόνοι σας, αλλά είναι καιρός να πιστέψετε στον εαυτό σας, γιατί συμβαίνει το αντίθετο. Οι ισορροπίες σας με τους άλλους θα είναι λεπτές και θα νιώθετε αμήχανα για ορισμένες ενέργειές σας.

ΛΕΩΝ: Η θέση που έχετε στον εργασιακό σας χώρο θα αποκτήσει ιδιαίτερη βαρύτητα, γι’ αυτό προσπαθήστε να αφήνετε καλές εντυπώσεις, επειδή κάποιοι θα σας παρακολουθούν. Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητές σας και στρέψτε την προσοχή σας σε ό,τι σάς δίνει χαρά και ικανοποίηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σύστημα «δίνω και παίρνω» που έχετε μάθει τον τελευταίο καιρό πρέπει να το εφαρμόζετε σωστά στην οικογένεια, στους φίλους και στην εργασία σας. Η ιεράρχηση των ιδεών σας, που θα έρχονται σαν χείμαρρος, είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

ΖΥΓΟΣ: Οσο και αν σας χαλούν τα σχέδια που έχετε προγραμματίσει, κάποια ταξίδια που θα προκύψουν και θα αφορούν τη δουλειά σας δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε. Από εσάς εξαρτάται αν θέλετε να νιώθετε αυτοδύναμοι ή έρμαια στα χέρια των άλλων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρχίζετε να διεκδικείτε πολλά περισσότερα απ’ ό,τι μέχρι τώρα είχατε συνηθίσει τους άλλους και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια πιο επιτυχημένη και δημιουργική πορεία. Πρέπει να καταβάλλετε φιλότιμες προσπάθειες για να μην είστε τόσο παρορμητικοί στις κινήσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η ανάγκη που έχετε να ευχαριστήσετε κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα και να τα ενισχύσετε μάλλον θα σας βάλει σε καινούργια έξοδα. Συνεχίστε να είστε επιφυλακτικοί σε άτομα που εμφανίζονται στη ζωή σας, χωρίς να έχετε δώσει την έγκρισή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως πρώτη φορά στη ζωή σας χρειαστεί να αλλάξετε ρόλους και να μην αφήνετε τους άλλους να εκδηλώνονται πρώτοι στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Σε ό,τι αφορά την υλοποίηση ορισμένων επιθυμιών σας, όλα θα λειτουργούν υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε μεγάλη προσοχή στον τρόπο με τον οποίο εκφράζετε τις απόψεις σας, γιατί, όσο και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, είναι πολύ πιθανό να εκτεθείτε. Μοιραστείτε τις σκέψεις σας χωρίς να γίνεστε φειδωλοί και αυτό θα ενισχύσει την έμπνευσή σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τα αποτελέσματα θα είναι εξίσου θετικά, είτε εφαρμόσετε κάποιες καινούργιες δικές σας ιδέες είτε κάποιες σημαντικές προτάσεις των συνεργατών σας. Το ζητούμενο της ημέρας είναι να μάθετε να προβάλλετε ανοιχτά τις ανάγκες σας.

{{-PCOUNT-}}14{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...