Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για τη Δευτέρα 15 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δείχνετε περισσότερο από όσο πρέπει ότι σας ενοχλεί...

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 4 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ηρθε η ώρα να…

ΚΡΙΟΣ: Θα αντιληφθείτε πως το πιο δύσκολο απ’ όλα είναι να είστε ο εαυτός σας, αλλά είναι και το πιο ουσιαστικό. Με καλή πίστη στις αδυναμίες των άλλων και τονισμένο το εγώ σας, θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα νιώσετε συναισθηματικά ολοκληρωμένοι και αυτό θα σας χαρίζει ηρεμία και δύναμη. Θα σας βγει αυθόρμητα ένα μεγάλο παράπονο που θα αφορά πόσο οι άλλοι σάς καλύπτουν. Αφιερώστε χρόνο στα εργασιακά σας θέματα και συνεργαστείτε καλά με τους άλλους στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προσαρμοστείτε στα δεδομένα, ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Απολαύστε τη γαλήνη και την αρμονία ανάμεσά σας, αφού τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την τέλεια σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ικανότητά σας να πείθετε τους άλλους θα συνεχίζει στα ίδια επίπεδα. Ηρθε η ώρα να πάρετε κρίσιμες αποφάσεις σε ό,τι αφορά τον συναισθηματικό τομέα. Η περίοδος αναζήτησης και αποφασιστικότητας που περνάτε θα έχει αίσιο τέλος.

ΛΕΩΝ: Τηρήστε πειθαρχία στο θέμα των οικονομικών σας, αποφεύγοντας οποιαδήποτε σοβαρή συναλλαγή. Ξεκινήστε τη δράση στα επαγγελματικά σας σχέδια, για να έχετε αποτελέσματα. Προχωρήστε ακάθεκτοι για νέες κατακτήσεις, τώρα που έχετε όλα τα εφόδια και την πείρα που σας χρειάζεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Εάν παραμείνετε απόμακροι και αποστασιοποιημένοι, θα αντιμετωπίσετε κρίσεις ζηλοτυπίας. Διατηρήστε ακμαίες τις δυνάμεις σας και να είστε σε καλή ψυχολογική διάθεση, ακόμη και στα δύσκολα. Ενισχύστε τη δημιουργικότητά σας αλλά και τις συναλλαγές σας.

ΖΥΓΟΣ: Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να συγκεντρώσετε τη δύναμη που σας λείπει. Δείξτε το πραγματικό σας πρόσωπο, χωρίς κανέναν ενδοιασμό ή αναστολή. Χρησιμοποιήσετε για εργαλεία σας την υπομονή και το θάρρος και υλοποιήστε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποκαταστήστε τα μεγάλα κενά που έχουν δημιουργηθεί σε ορισμένες σχέσεις σας. Θα κουραστείτε από την προσπάθεια να πείσετε για τις καλές σας προθέσεις. Εκεί που θα εξαντλούνται οι αντοχές σας, θα ενθαρρύνεστε από τη θετική ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παρά την αγωνία που θα έχετε, ορισμένες θετικές εξελίξεις θα σας ικανοποιούν. Υστερα από επίπονες και μακροχρόνιες προσπάθειες, θα κερδίσετε την αναγνώριση που επιθυμούσατε και θα ξεφύγετε από έναν κλοιό ατόμων που εμποδίζει την ψυχολογική σας ωρίμανση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Καινούργια στοιχεία του χαρακτήρα σας που ήταν μπλοκαρισμένα θα αρχίσουν να βγαίνουν προς τα έξω. Αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεστε και αντιμετωπίζετε τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πάρτε τη μεγάλη απόφαση να κάνετε τον απολογισμό σας, ώστε να διαπιστώσετε τι απορροφά την ενέργειά σας. Εχετε μεγάλη δυσκολία στο να πάρετε από τους άλλους ενέργεια για να εμψυχωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Ανακαλύψτε την όμορφη πλευρά της ζωής και πάρτε μικρές δόσεις ευτυχίας. Ξυπνήστε μέσα σας το κέφι για δημιουργία ή για καινούριες σχέσεις και σκεπτόμενοι θετικά μπορείτε να προβείτε και σε επαγγελματικά ανοίγματα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...