Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 8-9 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι ως δημιουργικό ερέθισμα, το…

ΚΡΙΟΣ: Οι συνθήκες καλυτερεύουν και έχετε κάθε λόγο να χαμογελάτε. Οι σχέσεις σας με τους άλλους και τα οικονομικά σας θα σας ταλαιπωρήσουν λίγο ακόμα, αλλά η συνέχεια διαγράφεται καλύτερη.

ΤΑΥΡΟΣ: Μπορεί να είστε φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα, αλλά έχετε ανάγκη και τη συνδρομή των άλλων, επομένως πρέπει να τους λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας. Εάν θέλετε να διατηρήσετε την αρμονία στη σχέση σας, πρέπει να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Το δύσκολο διάστημα πέρασε, ωστόσο πρέπει να μαζέψετε τις ζημιές που έγιναν. Τακτοποιήστε τις και αφήστε το παρελθόν πίσω. Το παρόν είναι πολύ πιο αισιόδοξο. Για να μπορέσετε να βρείτε μια δουλειά που σας ταιριάζει, χρησιμοποιήστε τις γνωριμίες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρειάζεται αρκετή υπομονή για να αντιμετωπίσετε προβλήματα και απαιτήσεις δύστροπων συνεργατών ή συγγενών. Μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλα βήματα στον αισθηματικό τομέα. Εάν νιώθετε πως η ατμόσφαιρα είναι αρκετά τεταμένη, υποχωρήστε προσωρινά.

ΛΕΩΝ: Από τα μισά της μέρας θα έχετε μεγαλύτερη ευχέρεια στις κινήσεις και τις επιλογές σας, ενώ θα διορθώσετε και καταστάσεις που τον τελευταίο καιρό δεν πήγαιναν τόσο καλά. Πρέπει να ενημερώσετε τον σύντροφό σας ότι έχουν αλλάξει οι ανάγκες και τα ενδιαφέροντά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αφεθείτε στα χέρια της τύχης. Ρισκάρετε πολλά, προκειμένου να πετύχετε ακόμα περισσότερα και να είστε σίγουροι πως δεν θα είστε χαμένοι. Μην προσκολλάτε σε μικρά πράγματα, γιατί έτσι χάνετε την ουσία και αποπροσανατολίζεστε.

ΖΥΓΟΣ: Μην αρνηθείτε τη βοήθειά σας σε όποιον τη χρειαστεί. Εφόσον βλέπετε πως τα αγαπημένα σας πρόσωπα ανταποκρίνονται στο κάλεσμά σας, σταθείτε δίπλα τους. Αποφύγετε την υπερβολική κούραση, για να διατηρήσετε την καλή υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η συμπαράσταση των γύρω σας σε πολλά επίπεδα δεν θα σας λείψει και έτσι δεν έχετε λόγους αυτόν τον μήνα για να φοβάστε. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες που σας προκαλούν άγχος, προκειμένου να απαλλαγείτε μια και καλή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εάν οι διαφωνίες σας με τους άλλους εκλαμβάνονται ως δυσαρμονία και όχι ως δημιουργικό ερέθισμα, το καλύτερο που πρέπει να κάνετε είναι να τις αποφύγετε. Ξεκαθαρίστε τις τυχόν παρεξηγήσεις που υπάρχουν προτού ατονήσει η ερωτική ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάντε πράγματα για εσάς, αφήνοντας λίγο πίσω τις ανάγκες των άλλων, γιατί πρέπει πού και πού να ασχολείστε με τον εαυτό σας. Η αλληλοαποδοχή θα είναι ίσως η καλύτερη τακτική σε θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μάλλον έχετε παραμελήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τα αγαπημένα σας πρόσωπα και η δυσαρέσκειά τους είναι απόλυτα δικαιολογημένη. Μην είστε τόσο αδιάφοροι. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στο εργασιακό περιβάλλον σας, για να μη γίνετε στόχος.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μεγάλη κοινωνικότητα είναι ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά σας. Βγείτε έξω, γνωρίστε κόσμο και μην αφήσετε καμία πρόσκληση να πάει χαμένη. Πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσετε τον εγωισμό σας, διότι θολώνει την κρίση σας.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...