Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να…

ΚΡΙΟΣ: Προσέξτε τις εξαρτήσεις σας και κάντε κάτι που θα σας απελευθερώσει. Το να αισθανθείτε ελεύθεροι και δυνατοί είναι δική σας υποχρέωση, και όχι κάποιου άλλου. Για να είναι πιο δημιουργικές οι δραστηριότητές σας, πρέπει να βρείτε τις κατάλληλες εμπνεύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Πάψτε να είστε μοιρολάτρες και φροντίστε να ετοιμαστείτε ψυχολογικά για να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα βοηθήσουν την πρόοδο και την εξέλιξή σας. Αποδράστε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, κάνοντας πράγματα που σας αρέσουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πρέπει να διερωτηθείτε τι σημαίνουν για εσάς κάποιοι άνθρωποι και να διεκδικήσετε πράγματα για να δημιουργήσετε τις σωστές υποδομές, χωρίς να φοβάστε πως έτσι θα σας αγαπούν λιγότερο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Χρησιμοποιήστε τις κατάλληλες μεθόδους για να έχετε νέες και αναπάντεχες ευκαιρίες. Ολα χρειάζονται ένα πρόγραμμα, σωστές στρατηγικές και διασυνδέσεις. Για να γίνετε πιο δημιουργικοί, δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια νέα προοπτική.

ΛΕΩΝ: Είναι αναγκαία η εδραίωση της εμπιστοσύνης και η συναίνεση στους στόχους. Μπορείτε να περιμένετε σημαντικές εξελίξεις στα θέματα των σχέσεών σας, αρκεί να γίνουν σοβαρές συνενώσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν μερικές ασυνεννοησίες, οι οποίες όμως θα σας βοηθήσουν να δημιουργηθούν γερές βάσεις. Οι προετοιμασίες και οι επεξεργασίες που κάνατε τελειώνουν και ευνοείται η υλοποίηση των σχεδίων σας.

ΖΥΓΟΣ: Ελαττώστε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, προκειμένου να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εχουν συσσωρευτεί πολλά, γι’ αυτό πρέπει να κάνετε νέες επιλογές. Μην το βάζετε εύκολα κάτω, γιατί δεν είναι τόσο δύσκολο να πετύχετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι λεπτομέρειες σε κάποιες καταστάσεις θα παίξουν καταλυτικό ρόλο, ενώ ο έξυπνος χειρισμός των πραγμάτων θα σας διευκολύνει σε πολλά. Η μέρα ευνοεί τη δημιουργία καλύτερων ισορροπιών.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ασχοληθείτε με μια καινούργια δραστηριότητα ή βελτιώστε τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο. Από τη στιγμή που θα βάλετε μια τάξη στις υποχρεώσεις σας, θα έχετε όρεξη για περισσότερη δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δείξτε τη μεγαλοψυχία σας για τους πάντες και τα πάντα. Εχετε τη δυνατότητα να οδηγήσετε τη ζωή σας εκεί όπου θέλετε, καθώς αρχίζουν να καλυτερεύουν οι υπάρχουσες συνθήκες. Σε ό,τι και αν έχετε αποφασίσει να κάνετε, φροντίστε να είστε πιο συγκεντρωμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αγαπήστε τον εαυτό σας περισσότερο, όση σκληρή δουλειά και αν χρειάζεται, και προσφέρετέ του τις ανάλογες ευκαιρίες. Ως αντάλλαγμα, οι σχέσεις σας θα γίνουν καλύτερες. Δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στις κινήσεις σας, κυρίως σε αυτές που θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα σάς ενεργοποιεί για να βγείτε έξω από το καβούκι σας και να τολμήσετε πρωτοτυπίες. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε, είναι τον ενθουσιασμό σας για να μη ζήσετε απογοητεύσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...