Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για...

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, θα πρέπει…

ΚΡΙΟΣ: Ηρθε η ώρα να αποφασίσετε να διορθώσετε κάποια από τα ελαττώματά σας και να αναπτύξετε τα προτερήματά σας, καθώς θα ευαισθητοποιείτε πολύ και θα δείτε τη ζωή με διαφορετικό τρόπο. Μην αφήνετε τις εντάσεις και τις παρεξηγήσεις να συσσωρεύονται.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποφύγετε τις προκαταλήψεις και φροντίστε να υπάρχει σύμπνοια στις σχέσεις σας. Οι προοπτικές σας προωθούνται ευκολότερα, από τη στιγμή που υπάρχει αλληλοβοήθεια. Μην επιτρέψετε σε κάποια επιτήδεια άτομα να εκμεταλλεύονται τη θέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είναι προτιμότερο να δείξετε τον πραγματικό σας εαυτό, αντί να πνίγετε τα συναισθήματά σας. Θα νιώσετε λυτρωμένοι, αν πάψετε να προσποιείστε. Κρατήστε μακριά από τη ζωή σας πρόσωπα από το παρελθόν που προσπαθούν να μπουν στη σχέση σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι ανάγκες σας και οι επιθυμίες σας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Αν θέλετε να πετύχετε κάτι καλύτερο, θα πρέπει να επανεξετάσετε τις προτεραιότητες που θέτετε. Εκφράστε τις απόψεις σας άφοβα και μην κρύβεστε άλλο πίσω από το δάχτυλό σας.

ΛΕΩΝ: Αρχίζει να αναπτύσσεται αμοιβαία εμπιστοσύνη με τους άλλους στις υποθέσεις που σας απασχολούσαν έντονα τον τελευταίο καιρό. Απαλλαγείτε από πιέσεις και θα δείτε στη συνέχεια πολλά από αυτά για τα οποία μοχθούσατε να παίρνουν τον δρόμο τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε νέες κατακτήσεις, ενώ οι επαγγελματικές και οι προσωπικές σχέσεις σας θα αποκτήσουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Πλησιάστε έναν καλό φίλο σας με στοργική διάθεση και βοηθήστε τον σε ό,τι χρειάζεται.

ΖΥΓΟΣ: Κάντε καινούργιες φιλίες και αποκτήστε εμπιστοσύνη στις επαφές σας. Με αυτούς που ήδη συναναστρέφεστε μην κοιτάτε αυτά που σας χωρίζουν, αλλά αυτά που σας ενώνουν. Είστε τόσο δοτικοί με τους άλλους που καταφέρνετε στο τέλος να ξεχνάτε τον εαυτό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κοιτάξτε μήπως δίνετε έμφαση σε ορισμένα άχρηστα πράγματα και εξετάζετε επιφανειακά τις υποθέσεις σας. Ψάξτε λίγο περισσότερο για να δείτε σε τι φταίτε κι εσείς. Για να έρθετε σε ισορροπία φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές ανάγκες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κρατήστε στεγανά και μη διακινδυνεύετε τα κεκτημένα. Μπορείτε να κάνετε επαναστατικές αλλαγές, όμως μην αιφνιδιάσετε το περιβάλλον σας με παράτολμες κινήσεις. Μην κολλάτε στα ίδια και τα ίδια, ενώ μπορείτε να ανοίξετε νέους ορίζοντες στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, γιατί, απ’ ό,τι φαίνεται, επικρατεί αταξία στις σχέσεις σας και θα πρέπει να κάνετε σωστές εξηγήσεις για τα κοινά θέματά σας. Πάρτε ενεργά μέρος στις εξελίξεις και μη μένετε απαθείς απέναντι στα γεγονότα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Στη σχέση σας πρέπει να αναλάβει ο καθένας τις υποχρεώσεις του με πιο διασκεδαστικό τρόπο. Είναι κουραστικό να σκέφτεστε συνέχεια τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνετε. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας θα δείτε όλα να πηγαίνουν προς το καλύτερο.

ΙΧΘΥΕΣ: Για να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας χρειάζεται να κάνετε οικονομία χρόνου και δυνάμεων. Η εμπιστοσύνη στις σχέσεις σας θα σας απαλλάξει από την αγωνία να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο. Για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι θα πρέπει να προσέξετε τις εξαπατήσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...