Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Τσακαλώτος ξεπέρασε τη… Γιόχανσον και παρομοίωσε τη Μαρία Καρυστιανού με...

Αφησε τη Σκάρλετ Γιόχανσον και «έπιασε» την Τζούλια Ρόμπερτς...

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή. Διώξτε από τη σχέση σας…

ΚΡΙΟΣ: Δώστε την ανάλογη προσοχή για να ξεπεράσετε συγκεκριμένες δυσκολίες που υπάρχουν. Με μοναδικό οδηγό τα συναισθήματά σας, θα οδηγηθείτε σε χαοτικές καταστάσεις. Φροντίστε να είστε γενναιόδωροι με ανθρώπους που τους θεωρείτε αναντικατάστατους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήσετε τις υποχρεώσεις που έχετε να γίνουν ασήκωτο βάρος στην πλάτη σας. Εφόσον πιστεύετε ότι ένας κύκλος ολοκληρώθηκε, τελειώστε τον οριστικά προτού πάτε για άλλα. Μην κάνετε πίσω σε αποφάσεις σας μόνο και μόνο επειδή πιέζεστε από το περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Για να μη σχολιαστείτε από κακόβουλα άτομα, διασφαλίστε την προσωπική σας ζωή. Διώξτε από τη σχέση σας ό,τι είναι άχρηστο, ό,τι δεν χρειάζεστε και μαζί τις εγωιστικές συμπεριφορές. Είναι απαραίτητο να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας ή κάντε εκείνο το ταξιδάκι που ονειρευόσασταν. Εκμεταλλευτείτε με τον καλύτερο τρόπο τη μέρα για να καλύψετε τις κοινές σας επιθυμίες. Μην αφήσετε άτομα που τους αρέσει να ασκούν εξουσία να σας υπονομεύσουν.

ΛΕΩΝ: Βρείτε κάτι καινούργιο να απασχοληθείτε και μην κάνετε συνεχώς σκέψεις καταλήγοντας σε παρελθούσες καταστάσεις. Με τη βοήθεια της διαίσθησής σας παρακάμψτε τα εμπόδια που δεν μπορούσατε έως τώρα να ξεπεράσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η αποτίμηση της σχέσης σας ξεπερνά κάθε προσδοκία και έτσι θα έχετε ισορροπία. Μην κάνετε παρέα με απαισιόδοξους ανθρώπους, γιατί θα χαλάσουν και τη δική σας διάθεση. Ο ακραίος συναισθηματισμός σας σε αρκετά πράγματα έχει κουράσει τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Προσέξτε όποιο κεφάλαιο της ζωής σας δεν πάει τόσο καλά όσο θα θέλατε. Με τη βοήθεια της διπλωματίας μπορείτε να ξεμπλέξετε από περίεργες καταστάσεις. Μη δείχνετε ευάλωτοι, αλλά αποδείξτε στους γύρω σας ότι μπορείτε να κάνετε πολλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διορθώστε όσο μπορείτε τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στη ζωή σας. Αφήστε στην άκρη την ανταγωνιστική σας διάθεση και δουλέψτε ομαδικά. Μη γυρίζετε συνέχεια στο παρελθόν σας, γιατί το μόνο που καταφέρνετε είναι να μελαγχολείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είναι προτιμότερο να μείνετε για σήμερα στη ρουτίνα σας παρά να διακινδυνεύετε τα κεκτημένα σας. Μείνετε αμέτοχοι σε μια συζήτηση που δεν σας αφορά, ώστε να μην παρεξηγηθείτε αργότερα. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες μιας υπόθεσης που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ξεθάψτε παλιά σχέδια και όνειρα, και δείτε τα υπό το πρίσμα της σημερινής σας πείρας αλλά και των τωρινών σας αναγκών, ξεκαθαρίζοντας ποια έχουν ακόμα ισχύ και ποια μπορούν να πραγματοποιηθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αφοπλίστε τους γύρω σας με ένα πλατύ χαμόγελο, ενώ ταυτόχρονα τακτοποιήστε εκκρεμότητες που θα σας απαλλάξουν από το άγχος. Βασιστείτε στις δικές σας ανάγκες, γιατί μπορείτε και μόνοι σας να τα καταφέρετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αναγνωρίστε τις ευκαιρίες εξέλιξης που θα σας δοθούν με κέφι για πρωτοτυπίες και αυξημένη έμπνευση. Τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και τη συναισθηματική σας ζωή, γιατί ακόμα και οι αντιξοότητες δεν αποκλείεται να σας βγουν σε καλό.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...