Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 19 Σεπτεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να…

ΚΡΙΟΣ: Δείξτε σε κάποιον φίλο σας ότι ενδιαφέρεστε πραγματικά και ειλικρινά για τα προβλήματά του. Ο,τι σας πιέζει τον τελευταίο καιρό και δεν σας ικανοποιεί πια αντιμετωπίστε το δυναμικά. Τολμήστε να κυνηγήσετε τα όνειρά σας και μην τα βάζετε διαρκώς με την τύχη σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Απομακρυνθείτε από άτομα που το μόνο που κάνουν είναι να σας χαλάνε διαρκώς τη διάθεση. Μην κουράζετε άλλο το νευρικό σύστημά σας με ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν σας βοηθούν. Να είστε πιο επίμονοι στους στόχους σας για να αξιοποιήσετε καλύτερα τις δυνατότητές σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πάρτε λίγη από την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό του συντρόφου σας για να γίνει καλύτερη η σχέση σας. Εξαντλήστε, τώρα που μπορείτε, τα περιθώρια για να γλυκάνετε τη σχέση σας και να συμφιλιωθείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι πολύ πιθανό, πάνω σε μια συζήτηση, να αντιμετωπίσετε κριτική που θα σας στενοχωρήσει. Η σημερινή ημέρα θα είναι μια ανάσα για εσάς, είτε για να ανανεώσετε την προσωπική σχέση σας είτε για να αφεθείτε σε μια σχέση που έρχεται σε όσους από εσάς είστε αδέσμευτοι.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να πετύχετε πιο χαλαρούς ρυθμούς στον εργασιακό χώρο και καλές συνθήκες εργασίας. Βάλτε μπροστά τα δημιουργικά σχέδιά σας, υπολογίζοντας πάντα τις αντοχές των οικονομικών σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είναι πιο ωφέλιμο να κάνετε μια βαθιά ανασκόπηση των στόχων και των επιθυμιών σας και να αναρωτηθείτε αν η ζωή σας εκφράζει αυτά που θέλετε. Ανεξάρτητα από την απάντηση που θα δώσετε στον εαυτό σας, οι αλλαγές θα είναι αναπόφευκτες.

ΖΥΓΟΣ: Πρέπει να εργαστείτε εντατικά και μεθοδικά, αν θέλετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η καθημερινή ζωή θα είναι γεμάτη με τα επαγγελματικά θέματα, που απορροφούν σχεδόν όλον τον χρόνο σας, αποστερώντας σας από αρκετές απολαύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διεκδικήστε αυτά που ζητάτε από τη ζωή κάνοντας τις απαραίτητες αναθεωρήσεις. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις σας και επιδιώξτε καλύτερο κλίμα συνεργασίας στην εργασία σας. Δεν φτάνουν η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός για να πετύχετε, αν δεν έχετε επιμονή και υπομονή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντοπίστε τα αδύνατα σημεία σας για να τα κάνετε δυνατά και προσπαθείτε να γίνετε πιο αγαπητοί στους άλλους. Μη διατυμπανίζετε την επιτυχία σας και προκαλείτε τον φθόνο, αλλά μείνετε συνεπείς σε ό,τι κάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε ανθρώπους του περιβάλλοντός σας να σας καταπιέζουν με τις απαιτήσεις τους. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για να περάσετε μια όμορφη βραδιά με τον σύντροφό σας σε ρομαντικό περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προσαρμόστε τις ανάγκες σας σε σχέση με τις συνθήκες που επικρατούν γύρω σας. Φροντίστε να είστε σε εγρήγορση, προκειμένου να αντιληφθείτε εγκαίρως τις ευκαιρίες που θα σας προσφέρει ο μήνας και να τις εκμεταλλευτείτε σωστά.

ΙΧΘΥΣ: Αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς και μην έρχεστε σε αντιπαράθεση με κακόβουλα άτομα. Σε καταστάσεις που δεν γνωρίζετε καλά να είστε επιφυλακτικοί και να επεξεργάζεστε τα δεδομένα πριν πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...