Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 21 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές ατασθαλίες σας ίσως…

ΚΡΙΟΣ: Εάν το ταίρι σας φαίνεται αδιάφορο, φταίνε οι υποχρεώσεις και οι καταστάσεις. Φρέσκος αέρας αρχίζει να πνέει στη σχέση σας και θα σας βοηθήσει να πλησιάσετε ο ένας τον άλλον. Αποφύγετε τις συναναστροφές με άτομα που σας ωθούν να κάνετε περισσότερες σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ: Για μια παλιά σας υπόθεση, που θεωρούσατε χαμένη, θα παρουσιαστούν νέοι ορίζοντες. Θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι συνεργάτες σας δουλεύουν αποκλειστικά και μόνο για τον εαυτό τους. Μη χάσετε τον έλεγχο του εαυτού σας και των καταστάσεων με αδικαιολόγητες ζήλιες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η βίαιη και επιθετική συμπεριφορά δεν θα βοηθήσει να οδηγηθείτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί σε ό,τι θα αφορά τις αδυναμίες του συντρόφου σας, για να μην αρχίσει και εκείνος με τη σειρά του να χτυπάει τις δικές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην απελπίζεστε από κάτι που καθυστερεί, γιατί ακόμη υπάρχουν περιθώρια για αναβάθμιση. Φροντίστε να έχετε υπό έλεγχο άτομα που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα με τη συμπεριφορά τους.

ΛΕΩΝ: Η διαφορά απόψεων που έχετε σε ό,τι αφορά τη σχέση σας ξεπερνιέται μόνο με υπομονή και ψυχραιμία. Μη βγάζετε τα απωθημένα σας πάνω στον σύντροφό σας. Σε ό,τι μπορεί να σας δώσει αυτό που επιθυμείτε προχωρήστε άφοβα και με πυγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Για τους δεσμευμένους θα επικρατεί ρευστότητα στην ερωτική σας καθημερινότητα και πολύ πιθανόν αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί, αφού επιμένετε να είστε απόλυτοι με τα συναισθήματά σας, τα οποία είναι σταθερά, αλλά φτωχά απέναντι στον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εάν ανατραπούν κάποιες υποθέσεις σας, φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Κάντε ένα βήμα πίσω και συμβιβαστείτε, για να μην ανέβουν οι τόνοι σε μια επαγγελματική συζήτησή σας. Μην επιτρέψετε στους γύρω σας να αλλάζουν το δικό σας πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οπως φαίνεται, θα καταφέρετε να πετύχετε αυτό που οι άλλοι χρόνια προσπαθούν και δεν μπορούν. Οι ερωτικές ατασθαλίες σας ίσως πικράνουν κάποια άτομα που σας έχουν φερθεί υπέροχα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μια καινούργια διαμορφούμενη κατάσταση θα αλλάξει πολλά στον επαγγελματικό σας χώρο. Τολμήστε να πείτε τις ιδέες σας χωρίς να εκβιάζετε και να πιέζετε καταστάσεις. Λύστε ένα πρόβλημα που εκκρεμεί και σας έχει κουράσει αρκετά, με διπλωματία και έξυπνες κινήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε να δεσμευθείτε με υποσχέσεις που ξέρετε καλά ότι δεν πρόκειται να τηρήσετε. Για να πετύχετε καλύτερη μεταχείριση από τους άλλους, προβάλετε τις ικανότητές σας. Δώστε τέλος σε υποθέσεις που σας κολλάνε και δεν σας επιτρέπουν να κάνετε αυτά που επιθυμείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην πιέσετε τον σύντροφό σας με αδικαιολόγητες ζήλιες και μην είστε υπερβολικοί σε αυτά που λέτε. Μια προσωπική σας σχέση θα ανοίξει ορίζοντες που ως τώρα δεν φανταζόσασταν. Αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις συζητήσεις μεταξύ των ατόμων της οικογένειάς σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η καθυστέρηση της πραγματοποίησης των ονείρων ή των σχεδίων σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να τα απαρνηθείτε. Απλώς θα πρέπει να μάθετε να συμβαδίζετε με τον χρόνο και να επιδεικνύετε την υπομονή σας.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...