Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 6-7 Οκτωβρίου

ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη συναντά δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους…

ΚΡΙΟΣ: Παλιές γνωριμίες θα χτυπήσουν την πόρτα σας, φουντώνοντας για άλλη μία φορά τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Οι ερωτικές δονήσεις από το παρελθόν θα ανατρέψουν τα σημερινά δεδομένα και θα σας δώσουν μια γεύση δύναμης.

ΤΑΥΡΟΣ: Ενθαρρύνετε τον σύντροφό σας να βάλει πρόγραμμα για να μη συναντά δυσκολίες και εμπόδια. Δείξτε προσοχή στους χειρισμούς σας, καθώς η μαχητικότητά σας είναι έντονη. Απαλλαχθείτε από καταστάσεις που σας έχουν κουράσει, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σπάσουν τα νεύρα σας. Μια αναταραχή που θα εμφανιστεί θα είναι προσωρινή και δεν πρέπει να αλλάξει τους ρυθμούς σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αντιμετωπίστε με κατανόηση τις προσωπικές υποχρεώσεις του συντρόφου σας, για να αντεπεξέλθει αποτελεσματικά. Κάντε πράγματα που δεν συνηθίζατε, για να ταράξετε λίγο τη στασιμότητα που υπάρχει στη σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Ξεκαθαρίζονται πολλά και εμφανίζονται εσωτερικές αλήθειες που θα σας ανακουφίσουν. Αφήστε στους συνεργάτες σας πρωτοβουλίες, γιατί χρειάζονται τον έλεγχο και την κυριαρχία στις αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λύστε εγκαίρως κάποιες διαφωνίες, καθώς πρέπει να γίνετε πιο ξεκάθαροι στις καθημερινές εξελίξεις. Αποφασίστε να ξεφύγετε από διφορούμενες καταστάσεις. Οι διπλωματικοί ελιγμοί θα σας βοηθήσουν να πετύχετε κάτι αρκετά σημαντικό.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο με καλοζυγισμένες ενέργειες θα οδηγηθείτε στην επιτυχία που ζητάτε. Προτού πάρετε οριστικές αποφάσεις για το μέλλον σας, κάντε σκληρές διαπραγματεύσεις. Γίνετε ακόμα πιο κοινωνικοί διευρύνοντας τον κύκλο των γνωριμιών σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην επιτρέψετε σε κάποιες μικρές απογοητεύσεις να σας γεμίσουν αρνητισμό. Από το να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, διαλέξτε να μοιράσετε αυτές που ήδη έχετε. Εκμεταλλευτείτε τις καταστάσεις για να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Λύστε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες έχετε, ακόμα και νομικές, για να μη βρεθείτε εγκλωβισμένοι. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας κάνει δύστροπους. Συνδυάστε κάποιο ταξίδι με τα επαγγελματικά σας και θα είστε διπλά κερδισμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φροντίστε να είστε δημιουργικοί όχι μόνο στην εργασία αλλά και στα ερωτικά. Δεν χρειάζεται να παρασυρθείτε από επιπολαιότητες ατόμων που δεν γνωρίζετε καλά. Για να καταλάβουν οι συνεργάτες σας μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, πρέπει να τους εξηγήσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες ή τους ανώτερούς σας, γιατί δεν σας συμφέρει. Αυξημένες υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να ασχοληθείτε με αυτά που αγαπάτε. Εάν θέλετε να ελπίζετε σε κάτι καλύτερο, δείξτε τον καλύτερό σας εαυτό.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στασιμότητα θα σας κουράσει, ενώ η τόλμη και η ταχύτητα θα είναι τα όπλα σας για να καταφέρετε πολλά ταυτόχρονα. Η αδρεναλίνη σας θα σας κάνει ανυπόμονους, μαχητικούς και εκρηκτικούς.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ